کد خبر:۱۲۲۵۰۷
قطعنامه تجمع دانشجويي در لانه جاسوسي سابق آمريكا
دستگاه ديپلماسي كشور قواي ذهني خود را بر بيداري اسلامي متمركز كند
دانشجويان تجمع كننده در لانه جاسوسي در قطعنامه پاياني تجمع خود تاكيد كردند: دست اندركاران دولت جمهوري اسلامي ايران و دستگاه ديپلماسي به جاي پرداختن به حواشي بيهوده، تمركز قواي ذهني و ديپلماسي خود را بر مسئله بيداري اسلامي متمركز كنند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو» در قطعنامه پاياني تجمع دانشجويي پنجم ارديبهشت ماه به مناسبت سالگرد شكست نظامي آمريكا در طبس آمده است:
در پنجم ارديبهشت ماه 1359 يكي از مهمترين معجزات الهي در مقابل جنود ابليس به نمايش گذاشته شد.
پنجم ارديبهشت ماه 1359 بازتوليد واقعه عام الفيل بود كه جنود الهي بر جنود شيطاني غلبه كرد و نصرت و قدرتع الهي سپاه اهريمن را به اعماق زباله دان تاريخ فرستاد.
پنجم ارديبهشت ماه 1359 دومين شكست پي در پي امپرياليسم از انقلاب اسلامي مستضعفين بود كه روح اميد به نصرت الهي را در نهاد يكايك ملت مسلمان ايران بارور نمود.
پنجم ارديبهشت ماه 1359 يادآور غزوه بدر در صدر اسلام بود كه ملائك الهي به كمك سپاهيان حق شتافتند كه آبروي پيامبر و نهال نوپاي اسلام براي هميشه تاريخ حافظ و نگهبان شدند. اين نقش در صحراي طبس به شن هاي بيابان سپرده شده و آنان مأمور هلاكت نمروديان زمان شدند.
پنجم ارديبهشت 1359 رويارويي فقر و غنا، توكل و تظلم و مصداق عيني ان تنصراله ينصركم بود. پنجم ارديبهشت 1359 نقطه شروع شكستن هيمنه نظامي آمريكا در دوران جنگ سرد بود.
پنجم ارديبهشت 1359 براي دومين بار رئيس جمهور وقت آمريكا به خاطر اقتدار انقلاب اسلامي گريه كرد و پذيراي شكست نظامي و سياسي به صورت توأمان شد.
حادثه پنجم ارديبهشت 1359 فوران عضب و خشم استكبار از انقلاب اسلامي بود كه به بدترين و خشن ترين وجه ممكن بروز كرد.
ما دانشجويان مسلمان ضمن اعلام برائت هميشگي از هيبت و قدرت پوشالي آمريكاي جهانخوار با تأكيد بر موضع بنيان گذاران و نسل اول انقلاب اسلامي ايران، مواضع خود را به شرح ذيل اعلام مي داريم:
1. ما بر اين باوريم كه از شروع انقلاب اسلامي تا كنون هر روز قدرت پوشالي آمريكا در جهان رو به افول نهاده است و در عوض روح اسلام انقلابي، الهام بخش مستضعفين و مسلمانان جهان گرديده است و اين تقابل به مثابه مبارزه حق و باطل در جهان معاصر همچنان ادامه دارد.
2. ابداع مفهوم استكبار به جاي واژه امپرياليسم توسط انقلاب اسلامي به اين دليل صورت گرفت كه زواياي غير اقتصادي امپرياليسم جهاني نيز براي ملت هاي آزاده جهان هويدا گردد. لذا همچنان دولت آمريكا را در ابعاد سياسي، نظامي، فرهنگي، رسانه اي و اقتصادي مصداق كامل استكبار مي دانيم و ملتهاي مسلمان منطقه را به هوشياري بيشتر در مقابل توطئه هاي پيچيده استكبار دعوت مي نمائيم.
3. ما بر اين باوريم كه تدريجي و فرسايشي شدن قيام هاي مردمي در منطقه اسلامي-عربي باعث ورود آمريكا به صحنه مديريت آن شده است و دولتهاي غير مردمي با باجدهي به غرب درصدد حفظ تخت و تاج خويش مي باشند. لذا از ملت هاي مسلمان مي خواهيم براي حبس آخرين نفس هاي ديكتاتورها از فرسايشي شدن حركت انقلابي خويش جلوگيري نمايند و جهت گيري هاي اساسي خود را به سمت مبارزه با استكبار سوق دهند.
4. ماجراي غمبار بحرين سندي گويا بر دوگانگي حقوق بشر و دموكراسي در نزد غرب و آمريكاست. مواضع دوگانه آمريكا در بحرين را تابلو و نماد رسوايي غرب در منطقه مي دانيم و از وهابيت حاكم بر حرمين شريفين مي خواهيم بيش از اين خود را در چشم ملتهاي مسلمان خوار و ذليل ننمايند و اين موضوع را بفهمند كه حركت رو به رشد مسلمانان آگاه شده، قابل توقف نخواهد بود.
5. از دست اندركاران دولت جمهوري اسلامي ايران مصرانه مي خواهيم به جاي پرداختن به حواشي بيهوده، تمركز قواي ذهني و ديپلماسي خود را بر مسئله بيداري اسلامي متمركز نمايند و از فرصت موجود براي سيراب كردن تشنگان حقيقت اسلام ناب محمدي (ص) بهره جويند.
در پايان آمادگي خود را براي دفاع همه جانبه از قيام هاي اسلامي و مردمي در جهان اسلام اعلام مي داريم و فرصت موجود را حاصل سالها تلاش و فداكاري علماي اسلامي مي داريم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰