گويا وارد منطقه ممنوعه شده ايم
کد خبر:۱۲۲۵۶
ظريفي با اشاره به نامه حمايت از جاسبي:

گويا وارد منطقه ممنوعه شده ايم

دبير تشكيلات اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان تاكيد كرد: تشكل‌هاي دانشجويي اصولگرا تمام قد پشت مسئله دانشگاه آزاد ايستاده اند.

محمد ظريفي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، رسالت اصلي دانشجويان را مطالبه عدالت و پيگري آن به عنوان رصدخانه انقلاب دانست و گفت: حتي رهبر انقلاب نيز تاكيد كرده اند كه نهادهاي زير نظر ايشان از نظارت مصون نيستند.

وي افزود: با اين اوصاف ديگر تكليف نهادهايي مانند دانشگاه آزاد روشن مي‌شود.

وي در ادامه با اشاره به اينكه مشكلي با افراد نداريم اظهار داشت: ما به دنبال اصلاح فساد مديريتي در دانشگاه آزاد هستيم.

دبير تشكيلات اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان با اشاره به نامه اي منتسب به 110 تشكل و استاد دانشگاه خطاب به رئيس قوه قضائيه گفت: گويا وارد منطقه ممنوعه شه ايم و به لانه زنبور چوب زده ايم كه با شتاب زدگي 110 امضا جمع كرده اند.

ظريفي با بيان اينكه 55 عدد از امضاهاي آن نامه براي اساتيد است، گفت: اينكه اساتيد دانشگاه آزاد آرمانگرا شده اند خوب است ولي بهتر است كه اين آرمان‌ها را به سمت آرمان‌هاي انقلاب سوق دهند.

وي با اشاره به موج ايجاد شده عدالتخواهي توسط تشكل‌هاي ارزشي گفت: با اتهام زني و سياه كردن فضا تشكل‌هايي كه تمام قد پشت مسئله دانشگاه آزاد هستند، كنار نمي‌روند.

ظريفي ادامه داد: چطور عده اي كه با اتوبوس به جلسات نقد دانشگاه آزاد و يا كنفرانس خبري مي‌ايند تا آن جلسات را به هم بزنند ديگران را به جعل متهم مي‌كنند.

وي تاكيد كرده آنها غافل از اين موضوع هستند كه به هم زدن جلسات نقد بيشتر موجب بيدار شدن دانشجويان مي‌شود.

ظريفي در پايان تاكيد كرد: ما اين راه را مجدانه ادامه مي‌دهيم و حتي اگر از قوه قضائيه مددي نديديم باز هم به مطالبه به عدالت در بحث دانشگاه آزاد خواهيم پرداخت./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار