کد خبر:۱۲۲۶۴۹
زاكاني در گفتوگو با «خبرگزاري دانشجو»:
آمريكا و رژيم صهيونيستي ميخواهند مانع مخابره اخبار جنايات بحرين شوند
نماينده مردم تهران در مجلس گفت: آمريكا و رژيم صهيونيستي با وارد كردن اتهام به جمهوري اسلامي به دنبال انحراف اذهان عمومي جهان هستند تا اخبار جنايات بحرين به گوش جهانيان نرسد.
عليرضا زاكاني در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه در بحرين انواع و اقسام جنايات صورت مي گيرد، بيان داشت: آمريكا و رژيم صهيونيستي براي اينكه نگذارند خبرهايي از اين جنايات به جهانيان مخابره شود، با وارد كردن اتهام به جمهوري اسلامي ايران بدنبال انحراف اذهان عمومي هستند.
وي تصريح كرد: آمريكا و رژيم صهيونيستي درصدد هستند حركت هاي حق طلبانه مردم بحرين را به خارج از اين كشور منتسب كنند.
نماينده مردم تهران در مجلس با تاكيد بر اينكه آمريكا و رژيم صهيونيستي در پي تبديل انقلاب بحرين به يك دعواي مذهبي و قومي هستند، خاطرنشان كرد: اين كشورها در صددند با فرافكني ايران را متهم كنند، لذا ايران بايد از تمام ظرفيت هاي خود براي حمايت از بيداري اسلامي بهره بگيرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰