همه‌چیز فروشی است!

کد خبر:۱۲۲۸۹۱۲
کد ویدیو

🔸تد کروز، سناتور محافظه‌کار، در مصاحبه‌ای با فاکس‌نیوز درباره دیدارش با سفیر دانمارک و سفیر گرینلند گفت: «سفیر دانمارک ناراحت و دلخور بود و گفت: 'گرینلند فروشی نیست. ' من خندیدم و گفتم: 'می‌دانید چیست؟ همه‌چیز فروشی است! '»

🔸وی با تأکید بر روابط میان آمریکا و دانمارک افزود: «من به دانمارک گفتم که شما یک دوست و متحد مهم هستید، اما دوستان می‌توانند درباره منافع مشترک گفت‌و‌گو کنند. از زمانی که رئیس‌جمهور درباره این موضوع صحبت کرده، جنبش استقلال گرینلند در حال رشد بوده است؛ و اگر گرینلند استقلال خود را اعلام کند، دانمارک چیزی به دست نخواهد آورد.»

🔸کروز پیشنهاد کرد که دانمارک باید به سرمایه‌گذاری مالی بزرگ آمریکا در گرینلند فکر کند و افزود: «در حال حاضر، حدود ۵۰،۰۰۰ نفر در گرینلند زندگی می‌کنند و در شرایط رفاه و آسایش نیستند. اگر گرینلند به منطقه‌ای تحت حاکمیت آمریکا تبدیل شود، ساکنان آن شهروندان آمریکایی خواهند شد، که این یک مشوق فوق‌العاده ارزشمند است.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار