عراقچی: امیر قطر این هفته به تهران سفر می‌کند و به ما اعلام نشده که حامل پیامی باشد/ به مدیرکل آژانس، تأکید کردم که گزارش جامع نباید پرونده‌های بسته‌شده را دوباره باز کند

وزیر خارجه کشورمان درباره سفر امیر قطر به تهران و تحولات مرتبط با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: امیر قطر این هفته در سفری دوجانبه به تهران خواهد آمد. این سفر در چارچوب تبادلات سیاسی میان دو کشور انجام می‌شود و تا این لحظه به ما منتقل نشده که ایشان حامل پیامی از طرف کشور یا نهادی خاص باشند. در خصوص آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در شورای حکام قبلی از مدیرکل خواسته شد که گزارشی جامع درباره برنامه هسته‌ای ایران ارائه کند. این موضوع پیچیدگی‌های خاص خود را دارد و رایزنی‌های ما با آژانس همچنان ادامه دارد. در تماس تلفنی اخیر با مدیرکل آژانس، تأکید کردم که گزارش جامع نباید پرونده‌های بسته‌شده را دوباره باز کند. ما همچنان در این زمینه در حال مشورت هستیم. به نظر می‌رسد که مدیرکل آژانس قصد ندارد این گزارش جامع را به جلسه بعدی شورای حکام ضمیمه کند که ما از این تصمیم استقبال می‌کنیم. انتظار ما از آژانس این است که یک نهاد فنی و تخصصی باقی بماند و تحت تأثیر فشار‌های سیاسی برخی کشور‌ها قرار نگیرد. گزارش‌ها باید بر اساس اصول فنی تهیه شوند و نباید از مسیر حرفه‌ای خود خارج شوند.
کد خبر:۱۲۲۹۷۰۳
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار