نگذارید پول ملت به جیب خارجی‌ها برود
کد خبر:۱۲۳۰۳۵
قاضی‌پور در مخالفت با کاهش تعرفه واردات خودرو:

نگذارید پول ملت به جیب خارجی‌ها برود

نماینده مردم ارومیه در مخالفت با کاهش تعرفه واردات خودروهای خارجی گفت: نگذارید پول ملت به جیب خارجی‌ها برود و کارگران زحمتکش کشور بیکار شوند.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از خبرگزاری خانه ملت، نادر قاضی‌پور در صحن علنی امروز مجلس در مخالفت با پیشنهاد فخرالدین حیدری اظهار کرد: مقام معظم رهبری روز گذشته در دیدار با کارگران تأکید کردند که کالای داخلی بخرید و تولید داخلی را گسترش دهید، بنابراین تصویب پیشنهادی برای کاهش تعرفه واردات یک محصول خارجی با فرامین ایشان مغایرت دارد.
 
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، کاهش تعرفه واردات خودروهای خارجی را موجب تعطیلی کارخانه‌های داخلی خواند و تصریح کرد: تصویب کاهش تعرفه واردات خودرو، پول ملت را به جیب خارجی‌ها می‌ریزد و کارگران ایرانی را با مشکل روبه‌رو می‌کند.
 
قاضی‌پور از نمایندگان خواست که ضمن اطاعت از فرامین رهبر معظم انقلاب، به کاهش تعرفه واردات خودرو رأی ندهند.
 
فخرالدین حیدری، نماینده سقز و بانه در مجلس، پیشنهاد کاهش تعرفه واردات خودرو به میزان 80 درصد را مطرح کرده بود که این پیشنهاد از سوی نمایندگان مردم در مجلس، تصویب نشد./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار