به گزار ش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، غلامحسین فرزامی، بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال و باشگاه استقلال روز چهارشنبه در سن ۷۹ سالگی به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
فرزامی که متولد ۱۳۲۴ بود، در سن ۲۳ سالگی به همراه تیم ملی فوتبال ایران به قهرمانی جام ملتها دست یافت. او همچنین سابقه قهرمانی در بازیهای آسیایی ۱۹۶۶ بانکوک را در کارنامه خود داشت. فرزامی از اواسط دهه چهل تا اوایل دهه پنجاه شمسی در تیم استقلال بازی کرد و عضوی از تیم قهرمانی بود که اولین ستاره آسیایی را برای استقلال به دست آورد. فرزامی مدتی نیز رئیس فدراسیون اسکواش بود.
در این مراسم پیشکسوتان فوتبال از جمله محمد نوری، جواد زرینچه، علی جباری، مراغهچیان، جواد قراب، هاشم بیکزاده، کاظم اولیایی، ایمان عالمی، بهتاش فریبا، علی نظری جویباری، علی خطیر، محمود خسرویوفا رئیس کمیته ملی المپیک، میرشاد ماجدی، سعید مراغهچیان، امیر قلعهنویی، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال، امیر عزیزیپور رئیس فدراسیون اسکواش حضور داشتند.
جواد قراب پیشکسوت فوتبال در این مراسم به شخصیت بارز مرحوم فرزامی اشاره کرد و اظهار داشت:در فاصله اندک (۲ هفته) دو اسطوره را از دست دادیم البته آقای فرزامی از مدیران شایسته و برجسته ورزشی ایران بود. او مرد فوقالعاده بزرگی بود.
وی بیان کرد: مرحوم فرزامی شخصیتی فراموش نشدنی بود. شاید خیلیها با شخصیت او آشنا نبودند، اما من از نزدیک او را میشناختم و میدانم چه انسان وارستهای را از دست دادیم.
کاظم اولیایی مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال نیز در این مراسم با اشاره به اینکه ورزش یک وسیله است که ما انسانها را در کنار هم جمع کند خاطر نشان کرد: تا زمانی که در قید حیات هستیم باید دور هم جمع باشیم و قدر هم را بدانیم.