به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مصاف تیمهای استقلال و نساجی با برتری یک گله آبیهای پایتخت به پایان رسید.
اولین فرصت بازی در دقیقه ۱۵ نصیب نساجی شد و عارف رستمی موقعیت خوبی روی اشتباه اندونگ به دست آورد که شوت او راهی اوت شد. در دقیقه ۱۹ اولین فرصت جدی استقلال را رضاوند رقم زد و شوت این بازیکن به به شکلی خطرناک از کنار دروازه نساجی به اوت رفت.
در دقیقه ۲۵ بازی فشار استقلالیها فرصت خوبی برای مهران احمدی ایجاد کرد اما شوت او را دروازهبان نساجی دفع کرد.
در دقیقه ۲۶ آرمین سهرابیان موفق شد برای استقلال گلزنی کند اما داور گل را آفساید اعلام کرد.
در ادامه بازی خطر خاصی روی دروازهها ایجاد نشد تا نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.
در ابتدای نیمه دوم و روی خطای هند صالح حردانی یک ضربه پنالتی به سود نساجی اعلام شد و محمد عیسی در دقیقه ۵۰ پشت این توپ ایستاد اما شوت او را سید حسین حسینی با واکنشی عالی دفع کرد.
در دقیقه ۵۳ محمد حسین اسلامی یک فرصت بسیار خوب را به دست آورد اما شوت او راهی اوت شد.
در دقیقه ۵۶ استقلال به گل رسید. علیرضا کوشکی موفق شد روی ارسال عالی رامین رضاییان با یک ضربه سر گل اول را برای استقلال به ارمغان بیاورد.
پس از گل استقلال بازی متعادل دنبال شد و دو تیم فرصتهای نصفه و نیمهای به دست آوردند که از آنها استفاده نکردند.
در دقیقه ۷۸ حسینی با واکنشی به موقع مانع از گلزنی سیامک نعمتی شد.
حسینی در دقیقه ۹۰ شوت ایوب کلانتری را دفع کرد تا نساجی به گل تساوی نرسد.
در وقتهای اضافه این دیدار، اتفاق خاصی رخ نداد و در نهایت استقلال با یک گل از سد مهمان خود گذشت.
انتهای پیام/