لزوم ساخت بازی‌های رایانه‌ای در جهت تقویت غرور ملی
کد خبر:۱۲۳۱۶۶
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاكيد كرد:

لزوم ساخت بازی‌های رایانه‌ای در جهت تقویت غرور ملی

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بنیاد بازی‌های رایانه‌ای بايد در جرياناتي چون؛ انرژی هسته‌ای،  سلول‌های بنیادی، ترور شهیدان علی‌محمدی و شهریاری که شهدای عرصه علم هستند و غرور ملی را تقویت می‌کنند، ورود کند.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، دکتر محمدرضا مخبر دزفولی با بيان اينكه بازی‌های رایانه‌ای یکی از ابزارهای نوین بشریت برای انتقال پیام است، اظهار داشت: اینگونه ابزارها باید در جهت سعادت و کمال بشریت باشد درحالي كه چند سالیست که بازی‌های رایانه‌ای توسط جریان سلطه به ابزاری برای القای بیشتر سلطه خود تبدیل شده است.
 
وی افزود: این هجمه‌ها سال‌هاي اخير ساحت فرهنگ، نوجوانان، جوانان و خانواده را هدف گرفته است و قدرت‌های سلطه‌گر برای تسلط بیشتر خود بر ملت‌ها از این ابزار استفاده می‌کنند.
 
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نحوه شکل‌گیری بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تصريح كرد: در زمان راه‌اندازی اين بنیاد تنها چند بازی رایانه‌ای با کیفیت نه چندان مناسب ساخت کشور وجود داشت در حاليكه امروز حجم قابل توجهی از بازی، فیلم و انیمیشن با نگاه تحلیلی، تاریخی و پیشینه‌ای و دفاع مقدس وجود دارد.
 
مخبر دزفولی با اشاره به گزارشی در خصوص وضعيت اين حوزه پیش از تاسیس بنیاد بازی‌های رایانه‌ای اضافه كرد: در آن زمان دشمنان به صورت ویژه به موضوعاتی نظیر انقلاب اسلامی، خلیج فارس و دفاع مقدس می‌پرداختند که در آنها بسیاری از ارزش‌های ما مورد تهاجم قرار می‌گرفتند؛ البته امروز نیز آنها بسیاری از ژانرهای مخرب و مستهجن را جایگزین ارزش‌های ما کرده‌اند.
 
وی افزود: در جریان‌هاي علمی، کشور ما نه تنها جریان برتر منطقه بوده بلکه در بعضی از عرصه‌های علم و فناوری با کشورهای دارای رتبه‌های بالادر جهان درحال رقابت است و در عرصه هنر نیز باید از استعدادهای خوب کشور بهره‌برداری می‌کردیم.
 
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ساخت بيش از 90 بازي از زمان تاسيس اين بنياد تاكنون تاکید کرد: این بازی‌ها باید توسط کسانی تهیه شود که علم و هنر آنرا داشته و نیازهای فرهنگی اسلامی _ ایرانی ما را نیز شناخته باشند.
 
مخبر دزفولي با تاكيد بر اينكه بنیاد بازی‌های رایانه‌ای باید در بايد با حضوري فعال به ارائه الگو بپردازد، گفت: اين بنياد بايد نوعي پیام‌رسانی به نسل جوان، کودک و نوجوان متناسب با نیازهای کشور داشته باشد.
 
وی ادامه داد: به‌عنوان مثال بنیاد بازی‌های رایانه‌ای در جرياناتي چون؛ انرژی هسته‌ای،  سلول‌های بنیادی، ترور شهیدان علی‌محمدی و شهریاری که شهدای عرصه علم هستند غرور ملی ما را تقویت می‌کنند، ورود کند.
 
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصريح كرد: بنیاد بازی‌های رایانه‌ای بايد کارهای اسطوره‌ای و تاریخی را کافی ندانسته و به تولید آثاری متناسب با نسل امروز بپردازند، که در آن ارزش‌های ایرانی، اسلامی مشهود باشد.
 
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه در اذهان اینگونه پنداشته می‌شود که ورود به ساخت آثار با مضامین دفاع از مظلومان جهان و افشای ظلم‌های نظام سلطه، کار سیاسی است و نباید به آن پرداخته شود، گفت: چطور کشورهای غربی که دائما مسلمانان را تروریست معرفی می‌کنند و به تخریب وجهه ایران و اسلام در جهان می‌پردازند کار سیاسی انجام نمی‌دهند، اما اگر ما بخواهیم به واقعیت‌های جهان بپردازیم کارمان، کار سیاسی نام می‌گیرد.
 
مخبر دزفولي اضافه كرد: تولید کنندگان بازی‌های رایانه‌ای امروز باید به موضوعاتی چون؛ نسل‌کشی در عراق، افغانستان و بالکان و قتل بانوی محجبه مسلمان مروه شروینی بپردازند.
 
وي با تاكيد بر اينكه اگر هنرمندان، فرهیختگان و نخبگان ما به این موضوعات نپردازند به رسالت خود عمل نکرده‌اند، گفت: اگر جریان تولید بازی‌های رایانه‌ای و انیمیشن بخواهد در این عرصه موفق باشد بدون حمایت جامعه صنعتگر، فرهیخته و هنرمند موفق نخواهد بود.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران افزد: این جریان یک صنعت سودآور فرهنگی و انسانی است که اگر خوب برنامه‌ریزی کنیم، ثروت‌های خوبی را برای ملت فراهم کرده‌ایم و تولید این بازی‌ها می‌تواند موجب صادرات فرهنگ، علم و ارزش‌های اسلامی و ایرانی باشد.
 
مخبر دزفولي با بيان اينكه امروز به جریان‌هایی نیاز داریم که به سناریونویسی، طراحی بازی خوب، نوشتن متن خوب با نگاه ایرانی و اسلامی بپردازند، گفت: همچنين باید به تولید شخصیت‌های امروزی که از آنها غفلت شده است، در این بازی‌ها بپردازیم که برخی از آنها در جامعه امروز ما وجود دارند.
 
وی با تاكيد بر لزوم تشكيل اتاق‌های فکر و هم‌اندیشی در حاشیه جشنواره‌ بازي‌هاي رايانه‌اي اظهار داشت: اگر ما به تولید نماد و شخصیت به‌صورت مناسب بپردازیم به‌دلیل اینکه با فطرت انسان سازگار است ارتباط خوبي با مخاطب برقرار می‌کند./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار