خليج فارس متعلق به ملت‌هاي ساكن خليج‌فارس است
کد خبر:۱۲۳۲۵۸
روايتي از فرمايشات رهبري در خصوص خليج فارس:

خليج فارس متعلق به ملت‌هاي ساكن خليج‌فارس است

خليج فارس متعلق به ملت‌هاى ساكن خليج‌فارس است، امنيت خليج فارس تكليفى است بر دوش ملت هايى كه گرداگرد اين منطقه مهم جهانى زندگى مى‌كنند و ساحل طولانى كشور جمهورى اسلامى ايران بى‌شك سهم بسيار مهمى در حفظ امنيت اين منطقه بر عهده دارد و ما اين سهم را به فضل الهى ايفا خواهيم كرد.
گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»؛ توجه ويژه به منطقه خليج فارس و ضرورت فوق العاده پرداختن به آن و نيز بازخواني تاريخ گره خورده اين ملت با آب هاي نيلگون درياي خليج فارس امري است كه همواره از سوي ملتي كه خود را متعلق به اين آب و خاك مي دانند، دغدغه ساز بوده است.
 
از سوي ديگر دغدغه مندي مقام معظم رهبري به عنوان سكاندار كشتي انقلاب بر پيوند آب هاي اين درياي پر تلاطم با هويت ملت ايران تاكيد دارد؛ به طوري كه مي توان سال ها مبارزه براي بقاي آن را حك شده بر اعماق اين دريا نظاره گر بود.
 
در ضرورت توجه اين مسئله مقام معظم رهبري در سخنراني كه سال 1376 در جمع مردم بندر عباس ايراد فرمود، تاكيد كردند: خليج‌فارس نقطه‌اى است كه در واقع چشم همه جهان به آن است - چشم مصرف كنندگان نفت و چشم كسانى كه به محصولات آن مصرف كنندگان دوخته شده است - منطقه ثروتمندِ بسيار مهّم جهان كه بيشترين بخش آن هم سواحل ايران اسلامى است و تمام اطراف آن متعلّق به اسلام است و كشورهاى اسلامى، اطراف اين حوزه ثروتمند نفت‌خيز عظيم را گرفته‌اند. پس مسائل اين منطقه، مسائل دنياى اسلام و از جهتى مسائل جهان است.
 
مقام معظم رهبري در ضرورت پرداختن به مسئله خليج فارس در 17 بهمن سال 69 در ديدار با ميهمانان‌ خارجي‌ شركت‌ كننده‌ در مراسم‌ دهه‌ فجر طي سخنراني فرمودند:« امروز در خليج‌فارس‌، تجربه‌ ديگري‌ است‌ كه‌ نشان‌ داده‌ مي‌شود.
 
معلوم‌ شد، آن‌طور كه‌ ادعا مي‌شد و آمريكا خيال‌ مي‌كرد و ادعا و محاسبه‌ مي‌نمود ـ كه‌ مثل‌ بسياري‌ از مواقع‌، اين‌ محاسبه‌ هم‌ غلط از آب‌ در آمد ـ نتوانست‌ ظرف‌ چند روز، كارش‌ را از پيش‌ ببرد. چند ماه‌ انتظار و الان‌ هم‌ هفته‌ها جنگ‌، معلوم‌ مي‌شود قدرت‌ اينها، آن‌ نيست‌ كه‌ تبليغ‌ و وانمود مي‌كنند، آن‌ نيست‌ كه‌ مي‌خواهند ملت ها آن‌ را باور كنند. اينها، ضعيفتر از اين‌ حرفهايند.»
 
همچنين رهبر معظم انقلاب اسلامی در مواضعي نسبت به ثبت واژه مجعول «خلیج عربی» در اطلس تاريخ اسلام در کویت طي سخنراني در سال 68 در جمع اعضاى بنياد دائرةالمعارف اسلامى فرمودند: «اطلس تاريخ اسلام توسط كويتي ها درست شده كه تقريباً بدون استثنا مورد استفاده همه مسلمانهاست.
 
اين كه مى‏گويم تقريباً، به اين دليل است كه «خليج فارس» را «خليج ع-ر-ب-ى» نوشته است كه اگر الان به ما پول دستى هم بدهند، حاضر نيستيم اين كتاب را در كتابخانه‏هاى خودمان ترويج و يا به فارسى ترجمه كنيم؛ چون «خليج ع-ر-ب-ى» دروغ است.»
 
رهبر معظم انقلاب همچنين در دي ماه سال 1370 در مراسم‌ صبحگاه‌ نظامي‌ پايگاه‌ نيروي‌ دريايي‌ ارتش‌ در بوشهر فرمودند: نيروهايى كه امروز در خليج‌فارس حضور غاصبانه ا‌يى در بعضى از بخش ها دارند، براى ملت و نيروهاى مسلح ما همچون پديده‌هايى هستند كه دير يا زود زايل خواهند شد. خليج فارس متعلق به ملت هاى ساكن خليج‌فارس است.
 
امنيت خليج فارس تكليفى است بر دوش ملت هايى كه گرداگرد اين منطقه مهم جهانى زندگى مى‌كنند و ساحل طولانى كشور جمهورى اسلامى ايران بى‌شك سهم بسيار مهمى در حفظ امنيت اين منطقه بر عهده دارد و ما اين سهم را به فضل الهى ايفا خواهيم كرد و اين تكليف تاريخى و وظيفه جغرافيايى و منطقه ا‌يى ماست./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار