کد خبر:۱۲۳۳۴۹
شورجه در گفت و گو با «خبرگزاري دانشجو»:
حضور رئيس دفتر رئيسجمهور و سخنراني وي تنها نقطه ضعف جشنواره فيلم كيش بود
جمال شورجه، كارگردان تنها نقطه ضعف جشنواره فيلم كيش را حضور رئيس دفتر رئيس جمهور و سخنراني وي در اين مراسم دانست.
جمال شورجه در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به جشنواره فيلم كيش گفت: اين جشنواره با حضور حدود 30 كشور جهان به بهترين نحو از طريق سياستگذاران برگزار شد و با توجه به تبليغات رسانه اي پيش از جشنواره و دعوت از هنرمندان در طيف هاي مختلف، اين جشنواره به صورت كاملا حرفه اي و خوب برگزار شد.
وي اضافه كرد: برگزاري برنامه هاي متنوع، نشست هاي تخصصي و بازديد از مكان هاي ديدني جزيزه كيش از ديگر برنامه هاي منجسم اين جشنواره بود.
اين كارگردان يادآور شد: به جهت بين المللي بودن، رقابت بين فيلم ها چشمگير بود و ما اميدواريم كه اين جشنواره در سال هاي آينده نيز به صورت جدي برگزار شود.
شورجه يادآور شد: در اين جشنواره همكاري بسياري خوبي بين سينماگران داخلي و خارجي بود و در يك حركت كلي بايد بگويم كه اين جشنواره اتفاق مهمي در حوزه سينما است كه با وجود گستردگي آن، با مديريت خوب و برنامه ريزي منسجم برگزار شد.
وي با اعلام حمايت از جشنواره فيلم كيش گفت: تنها مشكلي كه در اين جشنواره اتفاق افتاد اين بود كه در شب اختتاميه اين جشنواره تعدادي از فيلم سازان مذهبي مرتبط با خط ولايت كه من نيز جز آنها بودم سالن مراسم اختتاميه را به دليل حضور رحيم مشايي - با توجه به اينكه وي قرار نبود در اين جشنواره حضور پيدا كنند - ترك كرديم.
اين كارگردان كشورمان علت ترك اين مراسم را اتفاقات اخير كشور عنوان كرد و گفت: رحيم مشايي با ايجاد اختلاف بين صنوف متحد بچه هاي مذهبي و تفرقه اي كه بين اينها ايجاد كرده، مسئله ساز شده كه ماه هم در يك حركت نمادين در اعتراض به دخالت هاي بي جاي وي در امور مختلف كشور سالن را ترك كرديم.
شورجه افزود: من و تعدادي از دوستان كه شنيديم وي قرار است در جلسه حضور يافته و سخنراني كند - با اينكه به وي تذكر دادند كه از حضور در جلسه منصرف شود؛ اما وي به جلسه آمده و علي رغم تذكرات سخنراني نيز كرد - جلسه را ترك كرديم.
وي اين حركت را حركتي نمادين در طول هفت يا هشت سال دولت نهم و دهم عنوان كرد و گفت: به دليل اعتراض به عدم كفايت مديريت فرهنگي كشور و دخالت هاي نامناسب مشايي در امور فرهنگي و مباحث مختلف كشور و اختلاف افكني بين نيروهاي رياست جمهوري سالن را ترك كرديم و وي با اين حركت بايد مديريت فرهنگي كشور را ترك كند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰