لاریجانی: حضور ایران در جهان باید پرشور باشد نه پروتکلی/ امام فرمود سازمان ملل برای ماست و باید با صدای بلند حرف حق را بگوئیم

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی در پژوهشکده شورای نگهبان: اگر فکر می‌کنید تحریم‌ها تازه شروع شده‌اند، اشتباه می‌کنید؛ جمهوری اسلامی از همان ابتدا تحت تحریم قرار داشت. برخی، از جمله مرحوم مهندس بازرگان، معتقد بودند اجرای برخی احکام اسلامی مانند حرمت شرب خمر و حکم رجم باید تا استقرار کامل حکومت اسلامی به تعویق بیفتد. دیدگاه امام (ره) راهبردی مؤثر برای حفظ اقتدار و عزت ایران در عرصه بین‌المللی بود و همچنان باید به‌عنوان یک اصل اساسی در دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران مدنظر قرار گیرد.
کد خبر:۱۲۳۵۴۳۲
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار