کد خبر:۱۲۳۵۷۷
نماينده اقليت مذهبي مجلس:
اقليتهاي مذهبي در ايران در شرايطي كاملاً برابر زندگي مي كنند
يكي از نمايندگان اقليت هاي مذهبي در پاسخ به گزارش كميسيون ازادي مذهبي آمريكا با بيان اين مطلب كه يكي از اهداف دشمنان ايجاد اختلاف مذهبي در ايران است، گفت: علي رغم توطئههاي دشمنان انقلاب تاكنون اقليتهاي مذهبي در حالتي كاملاً برابر و برادرانه در ايران زندگي كردهاند.
پشنگ در گفت و گو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران، اصولي در نظر گرفته شده كه حق و حقوق اقليتهاي مذهبي به طور كامل رعايت شود، گفت: آنچه مسلم است اينكه در نظام جمهوري اسلامي تمامي اقليتهاي مذهبي اعم از مسيحي، كليمي، سني و .... در حالت برادري و برابرانه زندگي مي كنند.
وي با بيان اين مطلب كه در تمامي استانهاي مرزي، از جمله استان سيستان و بلوچستان و استانهاي سني نشين احساس راحتي، برادري و برابري وجود دارد، گفت: تاريخ انقلاب اسلامي در طي سي سال گذشته گوياي آن است كه دشمنان انقلاب و نظام جمهوري اسلامي به دنبال ايجاد اختلاف مذهبي در ايران بودند.
اين نماينده مجلس با بيان اين مطلب كه در قضيه فتنههاي اخير كاملاً مشخص شد كه اهداف دشمنان و نظام انقلاب ما نفوذ به صفوف مستحكم ملت ايران است، خاطرنشان كرد: يكي از اهداف پليد اين دشمنان ايجاد ناامني و اغتشاش در استانهاي مرزي است.
پشنگ با بيان اين مطلب كه دشمنان امروز پي بردهاند كه راه ايجاد ناامني و اغتشاش در ايران ايجاد اختلافات قومي و مذهبي است، افزود: خوشبختانه با رهبريهاي پدرگونه مقام معظم رهبري تاكنون دشمنان از رسيدن به اهدافشان ناكام ماندهاند.
وي به توجه ويژه دولت به مناطق مرزي به ويژه سيستان و بلوچستان اشاره و تصريح كرد: با درايت و تدابير مسئولان، حيله و مكر دشمنان در ايجاد اختلافات مذهبي ناكام خواهد ماند.
گفتني است چندي پيش كميسيون بين المللي آزادي مذهبي آمريكا، ايران را به نقض آزادي هاي مذهبي متهم كرده بود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰