کد خبر:۱۲۳۵۹۰
تركيه جنايات آل خليفه و آل سعود را محكوم كرد
شهروندان تركيه با برگزاري تظاهرات در شهر استانبول اقدامات سرکوبگرانه رژيم بحرين عليه مخالفان را که با حمايت نظاميان سعودي صورت ميگيرد، محکوم کردهاند.
به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پرس تيوي، عدهاي از معترضان ترکيه ديروز با حمل پارچهنوشته و سردادن شعار عليه دولت رياض به سمت کنسولگري عربستان سعودي راهپيمايي کردند.
محکوميت همکاري نظامي عربستان سعودي در کشتار معترضان بحرين و نيز تاکيد بر برکناري خاندان آل خليفه، پادشاه بحرين، محور شعارهاي تظاهراتکنندگان ترکيه بود.
يکي از معترضان گفت: ما خواهان استقرار دموکراسي و برچيده شدن سلطنت در منطقه هستيم.
يکي ديگر از تظاهرکنندگان نيز يادآور شد: ما براي نشان دادن حمايت خود از مردم بحرين تظاهرات کرهايم، خون آنها ريخته ميشود و ما نميتوانيم ساکت بمانيم، ما با مردم بيدفاع بحرين همراه هستيم.
معترضان همچنين هشدار دادند سکوت جامعه جهاني شرايط را در بحرين وخيمتر ميکند.
قادر آکاريس، سردبير مجله قبله چاپ استانبول که در تظاهرات حضور داشت، تصريح کرد: بيتفاوتي (نسبت به شرايط بحرين) تنها ديکتاتورها را جسورتر ميکند، افرادي که در برابر اين رفتارها سکوت ميکنند در جرم آنها شريک هستند همچنين سکوت رسانهها در خصوص وقايع بحرين عمدي است.
اتحاديه اروپا و امريکا در رابطه با سرکوب اعتراضات مسالمتآميز بحرين و مشارکت عربستان سعودي در اين وقايع سکوت اختيار کردهاند.
اين در حالي است که معترضان ضددولتي از اواسط فوريه امسال با درخواست براي پايان دادن به حکومت آل خليفه اعتراضات خود را آغاز کردهاند.
عربستان سعودي و امارات متحده عربي در پي درخواست کمک منامه براي سرکوب معترضان، از 13 ماه مارس (21 اسفند 1389) نيروهاي خود را به بحرين اعزام کردند.
به گفته منابع محلي تعداد زيادي از معترضان در اقدامات سرکوبگرانه دولت بحرين و نظاميان سعودي کشته شدهاند.
نظاميان عربستان سعودي و بحرين، همچنين در سرکوب معترضان ضد دولتي، بسياري از مساجد و اماکن مذهبي اين کشور را ويران کردهاند.
اين درحالي است که معترضان تاکيد کردهاند، تا سقوط حکومت آل خليفه و تحقق مطالبات خود به اعتراضات ادامه خواهند داد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰