کد خبر:۱۲۳۶۵۸۰
هفته بیست و دوم لیگ برتر؛

خلاصه بازی پرسپولیس 1-0 چادرملو / پیروزی شاگردان کارتال در یزد با تک گل سردار

دیدار دو تیم فوتبال پرسپولیس و چادرملو اردکان با پیروزی 1 بر صفر سرخپوشان به پایان رسید، شما علاقه مندان به فوتبال ‌می‌توانید خلاصه بازی این دیدار را از SNN تماشا کنید.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم‌های چادرملو اردکان و پرسپولیس در چارچوب دیداری از هفته بیست‌و‌دوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 19 امشب (جمعه) در ورزشگاه شهید نصیری یزد به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی یک بر صفر سرخپوشان تهرانی به پایان رسید.

سردار دورسون در دقیقه 15 تک گل این بازی را برای پرسپولیس به ثمر رساند.

فیلم خلاصه بازی پرسپولیس 1-0 چادرملو:

کد ویدیو

ترکیب چادرملو: ادسون ماردن، ویتائو، سیروس صادقیان، محمد پاپی، رودریگز، علی طاهران، رضا دهقان، رضا محمودآبادی، علی خدادادی، هادی حبیبی‌نژاد و پیمان بابایی (43 - سیدعلی یحیی‌زاده).

ترکیب پرسپولیس: الکسیس گندوز، محمدحسین کنعانی‌زادگان، گئورگی گولسیانی، ایوب العملود، میلاد محمدی، محمد خدابنده‌لو، فرشاد احمدزاده، سروش رفیعی، امید عالیشاه، علی علیپور و سردار دورسون.

داور: امیر عرب‌براقی
کارت زرد: گئورگی گولسیانی از پرسپولیس

دقیقه 15: پرسپولیس مزد بازی خوب خود در دقایق ابتدایی را گرفت و با یک کار ترکیبی منظم، محمد خدابنده‌لو به داخل محوطه جریمه چادرملو نفوذ کرد و با یک پاس در عرض توپ را مقابل دروازه به سردار دورسون رساند و این بازیکن نیز با یک ضربه بغل پا دروازه تیم میزبان را باز کرد.

دقیقه 21: برخورد ایوب العملود با رودریگز در گوشه محوطه جریمه پرسپولیس را امیر عرب‌براقی در وهله اول ضربه پنالتی تشخیص داد، اما پس از بررسی اتاق VAR و بازبینی مجدد صحنه توسط داور، تصمیم داوران عوض و پنالتی پس گرفته شد.

دقیقه 38: اشتباه بازیکنان پرسپولیس در میانه زمین یک ضدحمله بسیار خطرناک به تیم چادرملو هدیه داد، اما بی‌دقتی پیمان بابایی در زدن ضربه آخر باعث شد تا توپ از بالای دروازه راهی اوت شود.

نیمه دوم

دقیقه 48: ضربه نمایشی و قیچی برگردان علی علیپور از کنار دروازه تیم میزبان به بیرون رفت.

دقیقه 62: علی علیپور با فرار پشت مدافعان چادرملو موفق شد دروازه این تیم را باز کند، اما کمک داور آفساید علیپور را در این صحنه اعلام کرد و گل پرسپولیس را مردود دانست.

دقیقه 66: شوت سرکش هادی حبیبی‌نژاد از پشت محوطه جریمه با اختلاف از بالای دروازه گندوز راهی اوت شد.

دقیقه 69: علی خدادادی هم شانس خود برای باز کردن دروازه پرسپولیس را امتحان کرد که ضربه این بازیکن از پشت محوطه جریمه هم راه به جایی نبرد.

دقیقه 74: امید عالیشاه نتوانست از موقعیت تک به تک با دروازه‌بان چادرملو استفاده کند و ضربه او توسط ماردن برگشت داده شد. هرچند این صحنه توسط کمک داور آفساید اعلام شد.

دقیقه 78: علی علیپور در شلوغی محوطه جریمه یک موقعیت بسیار خوب را برای پرسپولیس از دست داد و نتوانست از غفلت مدافعان چادرملو استفاده کند.

دقیقه 82: ادسون ماردن با یک واکنش دیدنی اجازه نداد ایوب العملود گل دوم پرسپولیس را در این بازی به ثمر برساند.

دقیقه 85: بازیکنان چادرملو که امروز در زدن ضربه نهایی بی دقت بودند، یک بار دیگر شانس خود را از راه دور امتحان کردند که این بار شوت علی طاهران فضای بالای دروازه پرسپولیس را شکافت و به بیرون رفت.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار