کد خبر:۱۲۳۶۷۱
از اردوهاي گاهي مختلط دانشجويي چه خبر؟
اردوهاي مختلط دانشجويي اين بار در دل كوير
دانشجويان اين بار در طالع بيني نجومي به دل كوير زدند و براي دانشجويان اردوهاي مختلط ديگر كه به جزيره زيباي كيش و كشورهاي خارجي سفر مي كردند ثابت كردند كه در كوير هم مي توان بدون ناظران دانشگاهي اردوي مختلط برگزار كرد.
به گزارش خبرنگار صنفي «خبرگزاري دانشجو»، هر چند كه وزارت علوم ميگويد بر اردوهاي دانشجويي نظارت دارد و براي اين نظارت از نيروهاي دانشگاه برپا كننده اردو استفاده ميكند اما بايد قبول داشت كه آن ناظر دانشگاهي گاهي مريض ميشود، گاهي ميپيچاند و بعضي وقتها ... ماجرا ميشود.
همين چند روز گذشته بود كه كانون نجوم دانشگاه اميركبير اردوي مختلطي را برپا كردند كه گويا از حضور مسئولان ناظر بر قضايا خبري نبود و علاوه بر اين، گروه كوهنوردي اين دانشگاه نيز بدون مهندس ناظري كوير را براي اردوي مختلط انتخاب كرده بودند كه ناظر دانشگاهي به علت غبارآلود بودن فضاي كوير و احيانا به علت گرفتار نشدن به نيش عقرب، مار بوآي آفريقايي، ببرهاي سيبري و گرگهاي آلاسكايي نظارت بر اين اردو را بيخيال شد.
منابع آگاه كه احتمالا از دانشجوياني بوده كه در اين اردو با دوستانشان گلاويز شده و خبر را به بيرون از جمع حاضر رسانده، علاوه بر گلاويزي رفتارهاي زشت و زننده دانشجويان ديگري همراه بوده است؛ ادامه ماجرا را از زبان مسئول فوق برنامه دانشگاه ميشنويم كه ميگفت من چيزي براي گفتن ندارم و اصلا در اين اردو حضور نداشتم و تنها غائب ماجرا من بودم.
البته نبايد همه طعنهها را نثار دانشگاه اميركبير كرد بلكه بودند دانشگاههايي كه از زمان اصلاحات مرزهاي سيمخاردار، پرچين و ديوار بتني را شكستند و آبروي هر چه دانشجو بود را بردند و چنان بيگدار بر تمامي قيودات تاختند كه صد رحمت به آزادترين دانشگاههاي دنيا.
در ماههاي اخير چندين اردوي مختلط از دانشگاههايي مانند تهران درز كرد كه دو تاي آن مربوط به شوراي صنفي خوابگاههاي كوي بود كه سفر هوايي جزيره زيباي كيش را انتخاب كرده بودند و يكي نيز در خصوص دانشجويان محيطزيستي بود كه ميخواستند بعد از جام جهاني فوتبال از آفريقاي جنوبي بازديد كنند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰