کد خبر:۱۲۳۷۹۴
رئيس چهاردهمين كنگره بين المللي ارولوژي:
حفظ عصب در جراحي پروستات بياختياري ادراري را كاهش ميدهد
رئيس چهاردهمين كنگره بين المللي ارولوژي گفت: حفظ عصب در عمل سرطان پروستات از جمله موضوعات بسيار مهمي است كه علاوه بر كاهش بياختياري ادرار، موجب حفظ فعاليت جنسي نيز حفظ ميشود.
دكتر محمد علي زرگر در گفت وگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، بيان داشت: سرطان پروستات و حفظ عصب در جراحي آن از جمله مباحث بسيار مهمي هستند كه در صورت پيشرفته بودن بيماري كه منجر به برداشته شدن عصب مي شود بايد با استفاده از برخي اعصاب بدن، مانند اعصاب سورال آن را جايگزين كرد.
وي اظهار داشت: در صورت برداشته شدن عصب، ناتواني جنسي ايجاد مي شود كه درصد ناتواني جنسي سرطان پروستات بين 10 تا 100 درصد است و در برخي موارد در صورت حفظ عصب نيز براي بازگشت به حالت طبيعي، شش ماه تا يك سال زمان نياز است.
رئيس چهاردهمين كنگره بين المللي ارولوژي ايران با بيان اينكه حفظ عصب از جمله دغدغه هاي همه كساني است كه جراحي سرطان پروستات دارند، خاطرنشان كرد: توانايي جنسي پس از جراحي به دو عامل تجربه پزشك جراح و سن بيمار وابسته است.
لازم به ذكر است، كنگره ارولوژي 13 تا 16 ارديبهشت ماه در پژوهشگاه نيرو برگزار خواهد شد./ انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰