کد خبر:۱۲۳۸۰۲
حجت الاسلام محمديان در ششمين جشنواره حكمت مطهر:
اهداف شهيد مطهري بعد از 32 سال در حال تحقق است
رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها گفت: اهدافي كه مطهري براي انقلاب اسلامي ترسيم كرده بود بعد از 32 سال در حال تحقق يافتن است.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، حجت الاسلام محمديان صبح امروز در ششمين جشنواره حكمت مطهر ويژه دانشگاهيان كه در سالن اجتماعات سازمان مركزي دانشگاه پيام نور در حال برگزاري است، اظهار داشت: آثاري كه از استاد مطهري باقي است علاوه بر پربركت بودن، هنوز بعد از 32 سال در برخي از مطالب، بي نظير است.
وي در ادامه با اشاره به اينكه شهيد مطهري علاوه بر آثار، در شخصيت و سيره نيز يك الگوي جامع بود، گفت: امروز كه دغدغه تبليغ دين وجود دارد، به صدها و هزاران مطهري نياز داريم تا دنياي اسلامي را با معارف ناب آشنا كنند.
رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها در ادامه گفت: در شخصيت استاد چهار مولفه فوق العاده تاثيرگذار وجود دارد كه وي را ممتاز كرده است؛ اولين مولفه فقيه بودن شهيد مطهري به معني قرآني است كه چتر اين فقهات قرآني بسيار گسترده تر از فقه مصطلح است.
محمديان در ادامه خاطرنشان كرد: مطهري مطلب را از اصل سرچشمه دين به طور عميق و گسترده گرفته و به صورت قابل فهم، براي همگان تفسير كرده بود.
وي ويژگي ديگر شخصيت مطهري را مهار نفس به معني حقيقي عنوان كرد و گفت: شهيد مطهري تزكيه و تهذيت نفس را در حد اعلا انجام داد.
رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها در ادامه خاطرنشان كرد: همچنين استاد مطهري آگاه به زمان بود و در بين عالمان دوره خويش جزو نوادر روزگار به شمار مي رفت و تمام نقاط ضعف و قوت دنياي اسلام را به خوبي مي شناخت.
محمديان مولفه چهارم ممتاز بودن شخصيت استاد را مرزبان بودن وي براي مرزهاي دين عنوان كرد.
وي همچنين افزود: استاد مطهري هم در تعريف مرزهاي انديشه اسلامي بسيار دقيق بود و هم در تبيين آن كه بسيار قابل تشكيك و سخت است، به خوبي عمل مي كرد.
رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها در ادامه با اشاره به تفاوت دوره شهيد مطهري با دوره كنوني خاطرنشان كرد: در اين دوره، دوران غربت دين در زمان استاد مطهري را شاهد نيستيم.
محمديان در ادامه گفت: هنر استاد مطهري اين بود كه دلسوزان حوزوي و دانشگاهي را در دفاع از انديشه هاي ناب اسلامي همراه خود كرد و امروز بيشتر از گذشته كه شكل تهاجم ها به مرزهاي انديشه پيچيده تر شده، به مطهري ها نياز داريم.
وي در ادامه گفت: امروز ديگر با دين به شكل علني مبارزه نمي شود، بلكه اين مبارزه در قالب طرح نظرياتي است كه ضمن احترام به شاخه، ريشه دين را مي سوزاند.
رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها با اشاره به افزايش دين سازهاي قلابي در اين دوره افزود: امروزه معنويت گرايي هاي نوظهور در برابر معنويت گرايي هاي ناب اسلامي جلوهگر مي باشد و سوءاستفاده از احساسات پاك ديني مردم گسترده تر شده است.
محمديان در خصوص جريان بيداري اسلامي و اهدافي كه استاد مطهري براي جهان اسلام متصور بود، خاطرنشان كرد: اگر آثار استاد را بخوانيم بسياري از آرزوهاي وي در حال تحقق است؛ امروز اتفاقاتي كه در كشورهاي اسلامي مي افتد آرزوهايي بود كه استاد در آن زمان مطرح مي كرد.
وي در پايان تصريح كرد: اهدافي كه مطهري براي انقلاب ما هم ترسيم كرده بود بعد از 32 سال در حال تحقق يافتن است؛ همچنين آفاتي كه وي براي نهضت متصور بود نيز يكي پس از ديگري رخ مي دهد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰