دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان: تفکری در ساختار وجود دارد که با خودکم‌بینی و ایجاد یاس چنین القا می‌کند که تنها گزینه پیشرفت کشور مذاکره با کدخداست

ابوالفضل محمدی در دیدار رمضانی با رهبر انقلاب: آقا جان! جای تعجب است که بعد از گذشت حدود نیم قرن از انقلاب اسلامی تجربه تاریخی ملت، تاکیدات حضرت‌عالی و مواضع اخیر ریاست محترم جمهور، هنوز هم تفکری در ساختار وجود دارد که منفعلانه در انتظار معجزه است و با خود کم بینی و ایجاد یاس و ناامیدی چنین القا می‌کند که تنها گزینه پیشرفت کشور مذاکره با کدخداست. خطاب به این آقایان باید عرض کنیم که تجربه تلخ دهه از دست رفته ۹۰ که ماه عسل گره زدن همه مسائل کشور به مذاکره بود هنوز از خاطر ملت پاک نشده است، اما اگر حافظه حضرات دچار اخلال شده است حداقل از تجربه تلخ رئیس جمهور اوکراین عبرت بگیرند؛ روزی از یک سلبریتی تبدیل به قهرمان جنگ شد و بعد از آنکه تاریخ مصرفش تمام شد چنین ذلت بار در مقابل جهانیان تحقیرش نمودند البته استثنائاً در این اتفاق ما از ترامپ متشکریم که در کوتاه‌ترین زمان چهره واقعی آمریکا را عریان می‌کند. انتظار ما از مدیران این نیست که بالا رفتن نرخ دلار و گرانی افسارگسیخته کالا‌ها که مردم را در تنگنا قرار داده است را به تماشا بنشینند، مطالبه ما از رئیس جمهور محترم سر و سامان دادن به وضعیت معیشت مردم با ایجاد یک مرکز فرماندهی اقتصادی منسجم است.
کد خبر:۱۲۳۹۲۶۲
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار