عاملان رها كردن بيماران قصد مخدوش كردن چهره وزارت بهداشت را داشتند
کد خبر:۱۲۴۱۱۲
وزير بهداشت:

عاملان رها كردن بيماران قصد مخدوش كردن چهره وزارت بهداشت را داشتند

وزير بهداشت با تاكيد بر اينكه جريان رها كردن بيماران در حاشيه بيابان قطعاً تعمدي بوده است، گفت: عاملان اين جريان قصد مخدوش كردن چهره وزارت بهداشت را داشتند.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»،  دكتر مرضيه وحيد دستجردي امروز در حاشيه مراسم رونمايي از نقشه جامع سلامت در تالار ابن سينا دانشگاه علوم پزشكي تهران در خصوص تعرفه‌هاي درماني اظهار داشت: وزارت بهداشت تعرفه‌ها و پيشنهادات خود را به شوراي عالي بيمه ارائه كرده كه در اين پيشنهادات هم اثرات تورم سالانه و هم اثرات اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها ديده شده است.

وي با تاكيد بر اينكه تمامي اين موارد بايد در تعيين تعرفه‌ها، لحاظ شود، افزود: در صورتي كه تعرفه‌ها به صورت غيرواقعي ديده شود قطعاً شاهد كاهش كيفيت خدمات خواهيم بود.

دستجردي در خصوص بيماران رها شده در حاشيه بيابان اظهار داشت: شش نفر از عاملان اين ماجرا در حال حاضر دستگير شده‌اند و پرونده آنان در دادستاني كشور در حال بررسي مي باشد.

وزير بهداشت با تاكيد بر اينكه در اين اقدام تعمدي در كار بوده است، گفت: از دستگاه قضا خواسته‌ايم كه پيگيري دقيقي در اين خصوص داشته باشد.
 
وي با اشاره به اينكه بهترين خدمات درماني به بيماران ايدزي در اين بيمارستان ارائه مي شود، اظهار داشت: انگيزه عاملان اين اتفاق قطعاً بردن آبروي وزارت بهداشت و خدشه دار كردن نظام سلامت كشور بوده است.
 
دستجردي ادامه داد: وزارت بهداشت به عنوان شاكي پيگير جريان بوده و حتماً بايد علت و انگيزه اين افراد مشخص شود، همچنين درخواست اشد مجازات نيز براي اين افراد از دادستان خواسته‌ايم.

وزير بهداشت در خصوص پرونده مرگ دكتر سودبخش و دكتر سرابي، اظهار داشت: در اين خصوص نامه‌اي براي وزير اطلاعات ارسال شده است و طبق اطلاعاتي كه به ما رسيده است در خصوص مرگ دكتر سرابي يكي از افراد تاكنون شناسايي شده و علت ماجرا هم شخصي بوده است.

وي ادامه داد: در خصوص دكتر سودبخش نيز پيگير جريان هستيم و دستگاه‌هاي قضايي نيز در حال انجام بررسي‌ها و پيگيري‌هاي لازم هستند.

دستجردي در خصوص جلسه روز شنبه شوراي عالي بيمه و تعرفه‌هاي اعلام شده در اين جلسه خاطرنشان كرد: تعرفه‌هاي اعلام شده در اين جلسه با توجه به تورم نبوده و بايد در اين زمينه به سمت واقعي شدن اين تعرفه‌ها گام برداريم./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار