ایرانی باخت نمیده

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، قرعه مسابقات انتخابی جام جهانی آنقدر با ما مهربان بود که شاید کمترین هوادار فوتبال می توانست چنین گروهی برای ما انتخاب یا تصور کند.
در حالی که عربستان، استرالیا و ژاپن در کنار بحرین و چین و اندونزی در یک گروه قرار گرفته اند، تیم ملی کشورمان باید برای صعود به جام جهانی 2026 با تیم هایی مثل ازبکستان، امارات، قطر، قرقیزستان و کره شمالی بازی می کرد.
در شرایطی که 5/8 سهمیه مستقیم برای صعود به جام جهانی داریم، رویمان نمی شود درباره موضوعی به نام صعود نکردن حرف بزنیم. حسین فرکی یکی از مسافران تیم ملی به جام جهانی 1978 آرژانتین می گوید: «روزگاری تمام سهمیه دو قاره آسیا و اقیانوسیه یک تیم بود و در آن روزها گرفتن این یک سهمیه بسیار سخت بود؛ اما حالا با این وضعیت صعود نکردن به جام جهانی سخت تر از صعود کردن شده است.»
حق با فرکی است. در چنین شرایطی کمی دشوار است درباره صعود نکردن یا اما و اگر حرف بزنیم یا صعود کردن تیم ملی را حماسی جلوه دهیم.
تیم ملی امشب در برابر امارات بازی می کند و 3 امتیاز این بازی را می خواهد که به آن هم می رسد. ما بارها امارات را در کشورش شکست داده ایم و در همین مسابقات هم بازی رفت را در آن کشور برده ایم. پس حرفها و تردیدهایی که برخی افراد با قصد خاص مطرح کرده اند، اعتباری ندارد.
تیم ملی در بازی امشب پیروز میدان است چون عدالت فوتبال این را می گوید. دیگر رقابت باشگاه های پولدار و پرستاره عربی با باشگاه های ایرانی نیست که بگویند آنها از پیش برنده اند. اینجا ذات و ژن دو فوتبال در برابر هم قرار می گیرند و بی تردید فوتبال ما سرتر است.
تیم ملی ایران با ستاره های باتجربه و باغیرتش باید در بازی امشب برنده باشد. شاید نیازی نباشد علیرضا جهانبخش مثل بازی با ژاپن، شور را به تیم تزریق کند تا یک کلاس بالاتر از خود بازی کند؛ چون این تیم با نیمی از توانایی هایش هم می تواند امارات را شکست دهد. جهانبخش آن روز در جام ملتها به بازیکنان گفت ایرانی باخت نمی دهد و درست هم گفت. تیم ملی همیشه دل ملت را همراه خود داشته و این بار هم همه با تیم ملی هستند. تیم ما برنده بازی امشب است تا یک امتیاز از بازی خانگی مقابل ازبکستان بخواهد.