ایران 2-0 امارات / عیدی یوزها در سال 1404 به مردم
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در چارچوب مرحله نهایی، انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در آسیا از ساعت ۱۹:۳۰ تیمملی فوتبال ایران در ورزشگاه آزادی به مصاف امارات رفت که در نهایت با دو گل سردار آزمون و محمد محبی به پیروزی رسید.
لحظات حساس بازی:
دقیقه ۵: ارسال فنی و تماشایی مهدی قایدی از جناح چپ زمین را سردار آزمون به زیبایی با کنترل سینه برای محبی کاشت و او را در محوطه ۶ قدم در موقعیت گلزنی گذاشت که ضربه او را خالد عیسی با واکنش عالی راهی کرنر کرد.
دقیقه ۱۰ بازی با توجه به خاموش شدن نورافکن ورزشگاه، داور بازی بازی را متوقف کرد و بعد از وقفه ۳۰ دقیقهای بازی دوباره از سر گرفته شد.
دقیقه ۱۲: ارسال مهدی قایدی از کرنر سمت راست زمین و ضربه سر سردار آزمون در مقابل تیرک دوم ثمری نداشت و راهی اوت شد.
مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری ایران به همراه احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در دقیقه ۴۵ وارد ورزشگاه آزادی شدند.
مهدی قایدی در محوطه جریمه امارات صاحب توپ شد که سر توپ و شوت او پس از برخورد به مدافع حریف در اختیار خالد عیسی قرار گرفت که البته وینگر تیم ایران در این صحنه اعتقاد به خطای هند پنالتی داشت.
سردار آزمون در دقایق پایانی بازی سرانجام بعد از حملات متعدد تیم ملی موفق شد دروازه امارات را باز کند.
دقیقه ۴۶: پاس بلند حسین کنعانیزادگان از خط دفاعی به پشت مدافعان امارات را محمد محبی با فرار سریع و شوت سرضرب و روی پا تبدیل به گل کرد که کمک داور اول آفساید او را گرفت و ویایآر هم پس از دو دقیقه بازبینی صحنه، آن را نپذیرفت.
دقیقه ۵۴: شوت یحیی الغسانی از پشت محوطه جریمه دقت لازم را نداشت و از کنار دروازه ایران رد شد.
دقیقه ۷۰: محمد محبی بعد از فرار از بین مدافعین امارات در موقعیتی تکبهتک موفق شد دروازه امارات را برای بار دوم باز کند.
تیم داوری:
داور: کو هیونگجین (کرهجنوبی) کمکها: یون جییول و پارک سانجونگ/ داور چهارم: کیم دییونگ/
داور و کمک داور ویایآر: کیم وو سونگ و چو هیون.
ترکیب ابتدایی دو تیم:
تیم ملی ایران:
علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانیزادگان، شجاع خلیلزاده، صالح حردانی، میلاد محمدی، روزبه چشمی، سامان قدوس، علیرضا جهانبخش، مهدی قایدی، محمد محبی و سردار آزمون
سرمربی: امیر قلعهنویی
تیم ملی امارات:
خالد عیسی، خلیفه الحمادی، لوکاس پیمنتا، کوامی کویدو، خالد الظنحانی، ماکانزی هانت، عبدالله رمضان، یحیی نادر، حارب عبدالله، یحیی الغسانی و کایو لوکاس
سرمربی: پائولو بنتو
انتهای پیام/