کد خبر:۱۲۴۳۰۵
هفته پنجم ليگ قهرمانان آسيا
جدال 6 امتيازي سپاهان و الهلال براي سرگروهي
تيم فوتبال سپاهان ايران امشب و در ديداري حساس از گروه A ميزبان الهلال عربستان است تا تكليف صدر نشيني اين گروه مشخص شود.
به گزارش خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، سپاهان ايران و الهلال عربستان كه از اميد هاي اصلي صعود از گروه A ليگ قهرمانان آسيا هستند امشب در ديداري 6 امتيازي به مصاف هم مي روند و برنده اين ديدار به احتمال فراوان به عنوان سر گروه صعود مي كند.
شاگردان قلعه نوعي كه 3 ديدار رفت خود را با پيروزي پشت سر گذاشتند با 9 امتياز به لطف تفاضل گل بيشتر نسبت به الهلال در صدر اين گروه ايستاده اند و اميدوارند با يك برد خانگي خيال خود را از بابت صعود راحت كنند.
نماينده ايران كه در دور رفت با يك پيروزي شيرين الهلال را در خانه اش تحقير كرده بود، تمام توان خود را به كار مي گيرد تا با برتري بر اين تيم در اصفهان بار ديگر نمايندگان عربستان را مغلوب كند تا باشگاه هاي اين كشور ياد بگيرند كه با حاشيه سازي و جنگ رواني نمي توانند پيروز باشند.
با اتفاقات اخير منطقه و با كارشكني هاي مسئولين عربستان در خصوص ميزباني ايران در ليگ قهرمانان آسيا تمام ديدار هاي نمايندگان ايران با عربستاني ها جنبه حيثيتي دارد و سپاهاني ها نيز از اين امر مستثني نيستند.
زرد پوشان اصفهان كه در 2 هفته مانده تا پايان ليگ برتر قهرماني خود را حتمي كردند و پرافتخارترين تيم ليگ حرفه اي ايران لغب گرفت، در برابر پرافتخار ترين تيم عربستان بازي رفت خود را تكرار مي كنند تا اين تيم را با شكست بدرقه كنند.
الهلال كه در فاصله 3 هفته مانده به پايان رقابتهاي ليگ برتر عربستان براي سيزدهمين بار عنوان قهرماني را به دست آورد و همچنان پرافتخارترين تيم ليگ عربستان باقي ماند، در صدد تا انتقام شكست خانگي خود و الاتحاد در شب گذشته برابر پرسپوليس را بگيرد و با 3 امتياز ارزشمند اصفهان را ترك كند.
تساوي دراين ديدار تعيين سرگروه را به هفته آخر مي كشاند و الغرافه قطر، تيم سوم اين گروه را به صعود اميدوارتر مي كند و اين در حالي است كه در هفته پاياني سپاهان با الجزيره حذف شده ديدار ميكند و الغرافه و الهلال با هم ديدار مي كنند؛ با اين شرايط الهلالي ها دوست ندارند بازي به هفته آخر كشيده شود و آمده اند تا كار را در اصفهان تمام كنند.
امير قلعهنويي در خصوص بازي تيمش با الهلال اظهار داشت: براي هر دو تيم شرايط سختي است و الهلال و سپاهان براي سرگروهي مبارزه ميکنند و ما در رياض سعي کرديم با پرسي که ايجاد ميشود ارتباط بين خطوط الهلال را قطع کنيم كه اين روش را بايد در بازي امروز انجام دهيم و بازيکنان خط دفاعي ما بابت اين مسئله توجيه شدند.
سرمربي تيم فوتبال الهلال گفت: فردا بازي سختي مقابل سپاهان داريم، اما براي پيروزي به اصفهان آمدهايم البته نبايد فراموش كرد كه تيم هاي ايراني قوي هستند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰