کد خبر:۱۲۴۳۴۶
وزير ارشاد در پاسخ به «خبرگزاري دانشجو»:
همايش كيش از بيحاشيهترين همايش ها بود!
وزير ارشاد گفت: اگر چه در حاشيه همايش كيش مواردي مطرح شد اما به طور حتم اين همايش يكي از بيحاشيهترين يا كم حاشيهترين همايشها بود.
سيد محمد حسيني امروز در حاشيه نشست هيئت دولت در پاسخ به خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به هزينههاي جشنواره كيش عنوان كرد: اين همايش، همايشي بود كه با مشاركت سازمان امور مناطق آزاد اقتصادي و گردشگري و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد و هزينههاي آن طبق روال معمول همايشها، صرف شد.
وي با رد ادعاي برخي از رسانهها مبني بر هزينههاي سنگين اين همايش، عنوان كرد: هزينههايي كه در اين همايش صرف شد، خارج از حد نرمال يك همايش نبود و به شكل طبيعي در اين همايش هزينه شد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه در پاسخ به برخي حواشي اين همايش عنوان كرد: هر چند بحثهايي در حاشيه اين همايش مطرح شد اما غالب اهالي سينما از برگزاري چنين همايشي ابراز رضايت و تقدير و تشكر كردند.
حسيني خاطرنشان كرد: البته يكي دو مورد در حاشيه اين همايش گزارش شد اما به طور حتم اين همايش يكي از همايشهاي بي حاشيه يا كم حاشيه بود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰