کد خبر:۱۲۴۳۹۴۶

دنیامالی: توسعه ورزش‌های ساحلی از اقدامات اصلی وزارت ورزش و‌جوانان است

وزیر ورزش و جوانان در بازدید از اردوی تیم ملی هندبال ساحلی مردان، تاکید کرد که یکی از اقدامات اصلی این وزارتخانه توسعه ورزش های ساحلی در کشور است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم ملی هندبال ساحلی مردان ایران در آستانه اعزام به رقابت‌های قهرمانی آسیایی ۲۰۲۵ عمان قرار دارد. این مسابقات ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. وزیر ورزش و‌جوانان امروز (شنبه)، نهم فروردین ماه در محل اردوی آماده سازی ملی پوشان اعزامی به این رقابت‌ها حاضر شد تا از نزدیک در جریان وضعیت این ورزشکاران قرار بگیرد.

احمد دنیامالی در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران گفت: ما از هندبال انتظار زیادی داریم. بر خودمان وظیفه می‌دانیم از برنامه‌هایی که فدراسیون دارد، حمایت کنیم. جوانان به رشته‌های توپی علاقه دارند. کار‌های زیربنایی خوبی در این رشته در حال انجام است. ما تلاش خواهیم کرد ظرفیت این رشته رو به افزایش باشد. ما باید هدفمان این باشد رتبه اولی هندبال منطقه را کسب کنیم. اگر اول منطقه باشیم، اولی آسیا را نیز خواهیم داشت.

وی ادامه داد: هندبال در دنیا در حال پیشرفت است باشگاه‌ها گرایش زیادی به این رشته دارند. چرا که ورزشی تیمی است و جذب مخاطب زیادی دارد. در بخش سخت افزار، ساخت کمپ و توسعه باشگاه‌ها باید تلاش کنیم تا در رده‌های ملی موفقیت بیشتری داشته باشیم.

وزیر ورزش و‌جوانان با بیان این که یکی از بحث‌های ما هم توجه به هندبال ساحلی است، خاطر نشان کرد: ما در کشور چیزی حدودی پنج شش هزار متر ساحل داریم. طبیعتاً رشته‌های ساحلی می‌توانند رشد فزاینده داشته باشند. یکی از اولین اقدامات ما توسعه رشته‌های ساحلی، خصوصاً ورزش‌های توپی است. رقابت‌های قهرمانی هندبال ساحلی آسیا در ایران برگزار شد و ما قهرمان شدیم. همین موضوع انتظار را از هندبال ساحلی بالا برده است. انشالله بچه‌های ما بتوانند برای المپیک جوانان با تلاش ویژه‌ای که می‌کنند، سهمیه حضور در این رویداد‌های مهم را بگیرند.

دنیامالی به بحث میزبانی اخیر فدراسیون هندبال در تورنمنت بین المللی چهارجانبه شیراز اشاره کرد: برگزاری این رویداد چهارجانبه برای ما خوب بود. تیم‌های ملی هر چه بتوانند در این رویداد‌ها شرکت کنند و ما میزبانی هم بکنیم، شرایط را برای پیشرفت آن رشته بیشتر مهیا می‌کند. باید در آینده این موضوع را استمرار بدهیم و میزبانی‌های بیشتری با حضور تیم‌های معتبرتر بگیریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار