کد خبر:۱۲۴۴۱۵
يوسف‌نژاد در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

حادثه پيش آمده در ديدار پرسپوليس- الاتحاد نياز به بررسي بيشتر دارد

عضو فراكسيون ورزش گفت: حادثه پيش آمده در ديدار پرسپوليس و الاتحاد نياز به بررسي بيشتر دارد و نيروي انتظامي در صورت عدول از وظايفش در اين زمينه، بايد پاسخگو باشد. 
علي اصغريوسف نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص حاشيه‌هاي ديدار پرسپوليس و الاتحاد و اخراج برخي از هواداران از استاديوم، اظهار داشت: هر فعاليتي در زمينه ورزش بايد برمبناي قانون باشد تا شان و مرتبه ورزش حفظ شود.
 
وي افزود: ورود ورزش به مسائل حاشيه‌اي منطقي و درست نيست و بهتر اين است كه اصول و اساس فعاليت‌هاي ورزشي برمبناي موضوعات تخصصي باشد.
 
عضو فراكسيون ورزش با بيان اينكه براي بررسي مسائل پيش آمده در ديدار پرسپوليس و الاتحاد نياز به بررسي بيشتر است، تصريح كرد: دستگاه‌هاي ذيربط در حال تحقيق هستند و در صورت نياز با عوامل متخلف برخورد مي شود.
 
يوسف نژاد در خصوص برخورد نيروي انتظامي با دانشجويان نيز يادآور شد: اگر نيروي انتظامي عملي انجام داده است كه بر مبناي شرح وظيفه و رسالت‌هاي فعاليتي آن نبوده است، بايد پاسخگو باشد./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار