کد خبر:۱۲۴۴۶۴
معاون علمي رئيس جمهور:
براي ماندگاري نخبگان در كشور جاذبههاي لازم را فراهم ميكنيم
معاون علمي رياست جمهوري گفت: از سال 82 تاكنون شيب خروج نخبگان از كشور بسيار كمتر شده و سعي داريم براي كمتر شدن اين شيب جاذبههاي لازم را براي ماندگاري آنها در كشور فراهم كنيم.
به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجو» دكتر نسرين سلطانخواه عصر ديروز در مراسم تجليل از استادياران جوان در بنياد ملي نخبگان با اعلام اين مطلب گفت: از سالهاي گذشته با تسهيلات ويژهاي كه در نظر گرفته شده شيب خروج نخبگان از كشور بسيار كمتر شده است به طور يكه ساليانه حداقل 500 نفر به بنياد ملي نخبگان ميپيوندند.
وي گفت: معاونت علمي رياست جمهوري در نظر دارد تا سند راهبردي نخبگان كشور را فراهم كند تا در آن تسهيلاتي نيز براي خروج نخبگان از كشور ارائه شود.
معاون علمي رئيس جمهور افزود: در همين راستا از تمام اعضاي هيئت علمي دانشگاهها دعوت ميكنيم تا در تدوين اين سند همفكري كنند.
وي ادامه داد: علم براي ما يك ضرورت است براي اينكه زور نشنويم زيرا بسياري از قدرت طلبان از علم به عنوان يك وسيله براي قدرت طلبي و جنگ افروزي استفاده ميكنند و به همين دليل است كه علم را در انحصار خودشان نگه داشتهاند.
سلطانخواه اظهار داشت: ما از علم براي ايجاد صلح و رفاه بشريت و عدالت استفاده خواهيم كرد.
وي گفت: در همين راستا سعي داريم نخبگان كشور را شناسايي كنيم كه اين فرآيند يك فرآيند تمام نشدني است كه بايد در سنين مختلف و مقاطع مختلف انجام شود.
سلطانخواه ادامه داد: در زمينه شناسايي سرمايههاي انساني در نقشه جامع علمي كشور نيز بندهايي در نظر گرفته شده است.
وي افزود: سرمايههاي انساني موتور پيشران جامعه علمي هستند كه در اين چند سال سرعت حركت اين موتور بسيار بيشتر شده است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.