نقدعلی: مردم اصفهان ۲۰ سال است حقابه مسلم خود را از سر لطف به استان‌های دیگر منتقل می‌کنند/ اصفهانی‌ها چیزی بیش از حد خودشان نمی‌خواهند

نماینده مردم اصفهان در صحن علنی مجلس: مردم اصفهان ۲۰ سال است حقابه مسلم طومار شیخ بهایی را از سر لطف و مهربانی منتقل می‌کنند و اجازه انتقال آن را به استان‌های دیگر می‌دهند. امروز باید کشاورز اصفهانی به خاک سیاه بنشیند و در تریبون مجلس مسئول ما متهم شود به اینکه با بعضی از اقدامات خلاف، همراهی کرده است. من تقاضا می‌کنم مقامات مسئول به این اظهارات غیر مسئولانه عکس‌العمل نشان بدهند و جلوی چنین اظهار نظر‌های غیرمسولانه‌ای را بگیرند. مردم اصفهان هیچ چیز بیش از حد خودشان نمی‌خواهند.
کد خبر:۱۲۴۶۰۳۸
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار