آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۹۴۲

کامران قاسم‌پور در موقعیت عمل انجام شده؛ رقابت‌های داغ برای جایگزینی حسن یزدانی

کامران قاسم‌پور که از ابتدا تصمیم خود را برای ماندن در وزن ۹۲ کیلوگرم اعلام کرده بود، حالا با معرفی امیرحسین فیروزپور به عنوان ملی‌پوش ۹۲ کیلوگرم، عملاً چاره‌ای جز بازگشت به وزن ۸۶ کیلوگرم ندارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کامران قاسم‌پور ابتدا تصمیم گرفته بود که در وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی بگیرد و این تصمیم خود را به‌طور شفاف اعلام کرده بود. او حتی در مصاحبه با گزارشگر روسی در لیگ پادوبنی و پس از آن، باوجود دعوت به اردو‌های تیم ملی در وزن ۸۶ کیلوگرم، در تورنمنت رنکینگ ۲۰۲۵ در وزن ۹۲ کیلوگرم شرکت کرد. قاسم‌پور به وضوح اعلام کرده بود که تمایلی به رقابت در وزن حسن یزدانی ندارد.

با این حال، پس از معرفی امیرحسین فیروزپور به عنوان ملی‌پوش ۹۲ کیلوگرم و کسب نتایج درخشان این کشتی‌گیر، راه برای قاسم‌پور در این وزن بسته شد و او مجبور به بازگشت به وزن ۸۶ کیلوگرم شد.

 قاسم‌پور در این وضعیت باید در جام تختی کشتی بگیرد و اگر موفق به کسب مدال طلا شود، به تیم ملی برای مسابقات جهانی ۲۰۲۵ زاگرب دعوت خواهد شد. در غیر این صورت، کشتی‌گیرانی که در این رقابت‌ها عنوان قهرمانی را کسب کنند، در مسابقه‌ای رودررو با قاسم‌پور روبه‌رو خواهند شد تا جایگاه ملی‌پوش این وزن مشخص شود.

از سوی دیگر، در چرخه انتخاب ملی‌پوش ۸۶ کیلوگرم، نام ابوالفضل رحمانی، قهرمان آسیا، ذکر نشده است. بنابراین، او نیز باید در جام تختی شرکت کند و در صورت موفقیت، شانس رقابت با قاسم‌پور برای حضور در تیم ملی را خواهد داشت.

رقابت‌های داغ برای جایگزینی حسن یزدانی همچنان ادامه دارد، و علی سوادکوهی، که سابقه شکست جردن باروز را در جام جهانی آمریکا دارد، نیز برای بازگشت به چرخه رقابت‌ها و رقابت با قاسم‌پور آماده می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار