
هانسی فلیک: بارسلونا برای صعود به نیمهنهایی آماده است

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، پیش از دیدار حساس تیمش برابر دورتموند در مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در استادیوم مونتجوئیک، در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد و درباره شرایط تیمش صحبت کرد.
فلیک در خصوص دیدار با دورتموند گفت: فکر میکنم همه تیمها میخواهند به مرحله یکچهارم نهایی صعود کنند. ما قصد داریم بازی خوبی ارائه دهیم و میدانیم که این دیدار دشوار خواهد بود، زیرا دورتموند تیمی است که اعتماد به نفس بالایی دارد. ما بهطور جدی تلاش کردهایم و هنوز هیچ بازیای را نباختهایم. این موضوع اهمیت زیادی دارد، اما باید در زمین ثابت کنیم که شایسته این صعود هستیم.
در مورد وضعیت رافینیا، فلیک افزود: در بازی قبل به رافینیا استراحت دادیم، اما او کاملاً آماده تمرین است و هیچ نگرانی در مورد فرم او ندارم. او همیشه فعال و پویاست و برای بازی فردا آماده است.
سرمربی بارسلونا تأکید کرد: در لیگ قهرمانان، بازی خانگی همیشه مهم است و معمولاً عملکرد بهتری داریم. ما میخواهیم همینجا کار را تمام کنیم و تکلیف این جدال را مشخص کنیم. به تیمم اعتماد دارم و از نظر فرم و آمادگی وضعیت خوبی داریم