آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۲۱۳
لیگ قهرمانان اروپا؛

اینتر 2-1 بایرن مونیخ / نیش افعی‌ها در زمین نازی‌ها

تیم فوتبال اینترمیلان در بازی رفت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، مقابل بایرن مونیخ به پیروزی رسید.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بامداد امروز (چهارشنبه - ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) در دومین بازی مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، تیم اینتر موفق شد با نتیجه ۲ بر یک مقابل میزبان خود بایرن مونیخ به پیروزی دست یابد.

گل‌های اینتر در این بازی را لائوتارو مارتینز و داویده فراتزی به ثمر رساندند و تک‌گل بایرن مونیخ در این بازی را نیز توماس مولر وارد دروازه اینتر کرد.

با توجه به این‌که بازی برگشت دو تیم در ایتالیا برگزار خواهد شد، شاگردان اینزاگی شانس زیادی برای صعود دارند و باید دید در دور برگشت، آیا شاگردان کمپانی می‌توانند این نتیجه را جبران کنند یا خیر؟

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار