
صلاح: از زندگی در لیورپول لذت می برم

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محمد صلاح قرارداد جدیدی را برای ماندن در لیورپول تا سال ۲۰۲۷ امضا کرد و به گمانه زنیها در مورد آیندهاش پایان داد.
این مهاجم گفت که او ماندن را انتخاب کرده، زیرا معتقد است "ما میتوانیم جامهای بزرگ زیادی را با هم به دست آوریم. "
با توجه به اینکه قرارداد او اواخر ماه ژوئن به پایان میرسد، این ستاره مصری پیشنهاد کرده بود که او میخواهد در مقاطع مختلف فصل تمدید کند و روز چهارشنبه مشخص شد که پیشرفت در مذاکرات حاصل شده است.
وی در این باره اظهارداشت: من بسیار هیجانزده هستم. ما اکنون تیم بزرگی داریم. قبلاً نیز تیم بزرگی داشتیم، اما من قرارداد امضا کردم، چون فکر میکنم شانس بردن جامهای دیگر و لذت بردن از فوتبالم را داریم.
وی افزود: من بهترین سالهایم را اینجا گذراندم. ۸ سال بازی کردم، امیدوارم ۱۰ سال باشد. از زندگیام در اینجا لذت میبرم، از فوتبال هم لذت میبرم. من بهترین سالها را در دوران حرفهایام سپری کردم.