کد خبر:۱۲۴۸۶۹
دبير اجرايي جامعه جراحان ايران پيشنهاد كرد:
الزام دريافت تاييديه علمي و كاربردي لوازم و تجهيزات جراحي در كشور
دبير اجرايي جامعه جراحان ايران گفت: به منظور جلوگيري از واردات و عرضه كالا و تجهيزات مصرفي بيكيفيت در رشتههاي مختلف جراحي، دريافت تاييديه كاربردي و علمي از هيئت پژوهشي جامعه جراحان توصيه ميشود.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر كاظم عباسيون اظهار داشت: در راستاي تكميل بررسي كيفي محصولات و تجهيزات لازم در اعمال جراحي و جلوگيري از هرگونه تقلب يا عرضه كالاي بيكيفيت، جامع جراحان ايران آمادگي خود را براي هرگونه بررسي علمي و تحقيقاتي به منظور اعطاي تاييديه كاربردي اعلام ميدارد.
وي افزود: متاسفانه برخي از شركت هاي تجهيزاتي با داير كردن دفاتر مركزي خود در كشورهاي اروپايي يا آمريكايي، كالاي اصلي خود را به چين يا ساير توليدكنندگان ارزان قيمت سفارش ميدهند و با برند يا نامهاي متفاوت آن را در كشورهاي مختلف بازاريابي ميكنند.
دبير اجرايي جامعه جراحان ايران با اشاره به اينكه جامعه جراحان ايران با تعداد 14 انجمن در رشتههاي جراحي و 8 انجمن در رشتههاي غيرجراحي همكاري دارد، تصريح كرد: ميتوانيم به عنوان مشاور و همكار مجموعه بهداشت و درمان كشور يا دانشگاههاي علوم پزشكي به كالاهاي وارده شده يا توليد شده در داخل تاييديهاي اعطا كنيم كه اعتباربخشي خوبي براي هر محصول خواهد بود.
عباسيون گفت: اين تاييديه ميتواند موجب ارتقاء ارزش و اعتبار كالاي توليدي و ايجاد رقابت در افزايش كيفيت واردات شود.
وي ادامه داد: اگرچه اداره تجهيزات پزشكي وزارت بهداشت در اين امر تلاش وافر ميكند اما تستهاي تجربي و آزمايش كالاهاي پزشكي توسط افراد متبحر داراي صلاحيت كه از سوي جامعه جراحان منتخب ميشوند ميتواند كمك فراواني به جلوگيري از وار دات كالاي بيكيفيت كند.
وي افزود: اين اقدام به طور حتم بازتاب و نتايج خوبي براي بيماران و پيامدهاي ارزشمندي جهت جلوگيري از عدم موفقيت در اقدامات درماني جراحي خواهد داشت.
لازم به ذكر است، سي و پنجمين كنگره جامعه جراحان ايران با بيش از 12 كلاس آموزشي تخصصي و فوق تخصصي در پنج روز تا تاريخ 20 ارديبهشت 90 در سالن همايشهاي رازي ادامه خواهد داشت./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.