کد خبر:۱۲۴۹۵۶
خبر خوش حدادعادل براي جامعه هنري
حدادعادل در ديدار ديشب اعضاي كميسيون فرهنگي مجلس با بهمن دري، رئيس نمايشگاه كتاب تهران خبر خوشي براي جامعه هنري داشت.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، در نشست شب گذشته اعضاي كميسيون فرهنگي مجلس با بهمن دري، حدادعادل در مورد ثابت ماندن بودجه هنري در كشور و علت آن اظهار داشت: دستگاهها دلايلي تازه براي افزايش بودجه دارند و در مواردي هم همان بودجه ثابت تخصيص پيدا ميكند.
وي در ادامه سخنان خود با اين جمله كه يك خبر خوش براي جامعه هنري دارم، افزود: سال جاري به پيشنهاد كميسيون فرهنگي و اعضاي آن در كميسيون تلفيق و بودجه كه در صحن مجلس هم به تصويب رسيد، كليه قواي سه گانه موظف هستند از بودجههاي ساختماني خود يك دهم درصد (يك هزارم بودجه) را صرف خريد آثار هنري ايراني از داخل كشور براي زيباسازي و جلوههاي هنري ساختمانهايي كه در جمهوري اسلامي ساخته ميشود، كنند.
حداد عادل در خصوص مزيت اين امر گفت: مثلا اگر براي ساختماني 20 ميليارد تومان هزينه صرف ميشود سازنده آن موظف است 20 ميليون تومان از اين مبلغ را صرف خريد آثار هنري كند، اين براي اولين بار است كه چنين قانوني تصويب ميشود.
رئيس كميسيون فرهنگي مجلس خاطرنشان كرد: در همه جاي دنيا آثار هنري هنرمندان خريداري ميشود كه هم هنر جاري كشور را به نمايش ميگذارد و هم كمكي به هنرمندان ميكند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.