نمايندگي ولي فقيه در بسيج دانشجويي استان كرمانشاه منصوب شد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از كرمانشاه، در این مراسم غلامرضا گودرزي، نماينده ولي فقيه در سپاه نبي اكرم كرمانشاه ضمن تشكر از زحمات رضاپور گفت: جاي شكر و بندگي دارد كه ما از امت بهترين انبيا هستيم و در نظام جمهوري اسلامي زندگي مي كنيم.
وی با بيان اينكه لازمه دعوت مردم به سوي خدا داشتن بصيرت و آگاهي است، گفت: اگر در اين مسئوليت كوتاهي كنيم دچار غم و غصه خواهيم شد.
گودرزی افزود: داشتن بصيرت در مكان حساسی چون بسيج دانشجويي ضروري و لازم است و تا جان بصير نشود، نمي توان به كسي بصيرت داد.
نماينده ولي فقيه در سپاه نبي اكرم كرمانشاه جامعه دانشجويي را موتور محرك جامعه خواند و گفت: اگر توانستيم دانشجويان را اهل حيات كنيم، آنها هم مي توانند به ديگران حيات دهند و لازمه داشتن حيات، بصيرت و عقل است.
وي در ادامه گفت: تبعیت از پيامبر(ص) موجب ایجاد مسئولیت می شود و اين مسئوليت و بصيرت از ابتدا به انسان داده شده و اگر كسي از آن استفاده نكند به خودش ضرر وارد كرده است.
لازم به ذکر است، در این مراسم كه 30 مهرماه در بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان كرمانشاه برگزار شد، كاركنان بسيج دانشجويي، مصطفي محمدي، مسئول بسيج دانشجويي و غلامرضا گودرزي، نماينده ولي فقيه در سپاه نبي اكرم كرمانشاه حضور داشتند./انتهاي پيام/