برخورد با كشتي همبستگي با مردم بحرين پايه‌هاي حكومت آل خليفه را سست مي‌كند
کد خبر:۱۲۵۲۱۲
اقراريان در پاسخ به «خبرگزاري دانشجو»:

برخورد با كشتي همبستگي با مردم بحرين پايه‌هاي حكومت آل خليفه را سست مي‌كند

دبيركل جمعيت ياوران انقلاب اسلامي گفت: كساني كه سوار كشتي همبستگي با مردم بحرين مي شوند معتقدند خونشان از خون مردم مظلوم منطقه رنگين تر نيست براي همين آماده هر پيشامدي هستند با وجود اين هر برخوردي كه با اين كشتي صورت گيرد پايه‌هاي نظام آل خليفه را سست مي كند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، مهدي اقراريان صبح امروز در نشست خبري كه با هدف اعزام اولين كاروان دريايي همبستگي با مردم بحرين و گراميداشت شاعره بحريني آيات القرمزي در مجتمع فرهني 13 آبان برگزار شد، در پاسخ به خبرنگار سياسي اين خبرگزاري مبني بر اينكه آيا تدابير امنيتي براي اعضاي كاروان همبستگي با مردم بحرين انديشيده شده است، گفت: ما مقامات و مسئولان را در جريان حركت اين كاروان قرار داده‌ايم، اما همانطور كه شاهد بوديم همانند كاروان آسيايي غزه احتمال هرگونه خطر و برخورد با اين كاروان وجود دارد، بنابراين كساني كه سوار اين كشتي مي شوند، نگران نيستند و معتقدند خونشان از خون مردم غزه و بحرين و ساير ملت‌هاي مسلمان مظلوم رنگين تر نيست.

وي خاطرنشان كرد: اين هشدار را به آل خليفه و نظاميان سعودي مي دهيم كه هر گونه برخورد با اين كاروان پايه‌هاي نظام آل خليفه را سست مي كند، همانطور كه برخورد با كاروان آسيايي غزه چهره كريه رژيم صهيونيستي را بيش از پيش نمايان كرد
 
اقراريان با بيان اينكه اتفاقاتي كه امروز در خاورميانه در حال وقوع مي باشد، بسيار مهم است، اظهار داشت: از نگاه بسياري از كارشناسان اين اتفاقات آينده سياسي منطقه را رقم مي زند و مطمئناً نحوه ورود كشورمان به اين ماجرا بسيار مهم است.

وي با تاكيد بر اينكه به نظر مي رسد جريان سلطه تئوري و برنامه‌اي را به عنوان راهكار منفعل كردن بيداري اسلامي مردم منطقه در پيش گرفته است، افزود: اما مردم ايران از ابتداي شكل گيري اين اتفاقات در تونس و بعدها در مصر و ساير كشورهاي منطقه همواره همبستگي خود را با مردم منطقه اعلام كرده اند و آنچه كه در منطقه رخ مي دهد، منبعث از بيداري اسلامي است كه در سال 57 آن را در ايران تجربه كرديم.

دبيركل جمعيت ياوران انقلاب اسلامي با اشاره به دلايل اسلامي بودن اين خيزش‌ها تصريح كرد: حضور نمادهاي اسلامي در خواست‌هاي مردم، شكل گيري تجمعات در برنامه‌ها و مراسمات ديني مانند نماز جمعه، استفاده از قرآن به عنوان نماد اسلامي و سردادن شعارهايي اسلامي كه بيانگر خواستگاه اسلامي و ايدئولوژي اسلامي اين خيزش‌ها مي باشد، از جمله مهمترين اين دلايل است.

اقراريان ادامه داد: آمريكا و كشورهاي غربي به طور جدي در برابر اين اتفاقات صف آرايي كرده‌اند و آمريكا براي حفظ منافع خود در منطقه از رژيم جعلي اسرائيل حمايت مي كند، اما آنچه مسلم است از بين رفتن فضاي تنفس براي اسرائيل در منطقه و اضمحلال تدريجي اين رژيم است.
 
وي گفت: در دوران جنگ سرد، آمريكا سعي كرد هژموني رسانه‌اي در جهان ايجاد كند كه اين هژموني تا سال‌هاي گذشته نيز جاري بوده است، هر چند با بيداري اسلامي كه اصلي ترين برهه آن انقلاب اسلامي بود، فضاي يك سويه رسانه ها شكسته شد، اما باز هم غرب و آمريكا بيشترين كار رسانه‌اي را انجام مي دهند.

دبيركل جمعيت ياوران انقلاب اسلامي اضافه كرد: خيزش‌هايي كه در منطقه رخ مي دهد، نشان مي دهد آينده منطقه با يك تحول جدي مواجه است.
 
اقراريان در ادامه به فعاليت‌‌‌هاي اين تشكل مردمي اشاره و تاكيد كرد: اولين حركت جمعيت ياوران انقلاب اسلامي در حمايت از مردم بحرين در 22 بهمن امسال كه همزمان با اوج تحولات مصر بود، شكل گرفت.

وي افزود: ما بر اين باوريم مردمي كه براي حمايت از انقلاب اسلامي ايران در راهپيمايي 22 بهمن شركت كردند، داراي پيامي براي مردم منطقه هستند و بايد اين پيام به ملت‌هاي منطقه كه خيزش‌هاي اسلامي را رقم زده‌اند، برسد.

دبيركل جمعيت ياوران انقلاب اسلامي گفت: ما در اين تشكل تلاش مي كنيم پيام ملت‌ را به مردم بحرين منتقل كنيم و از اين رو در روز راهپيمايي 22 بهمن با برپايي چادرهايي، نامه‌هايي را كه مردم ايران نگاشته بودند را جمع آوري كرده و با تشكيل اين كاروان دريايي اين نامه‌ها را كه تعداد آنها بسيار زياد است را به مردم بحرين برسانيم.

اقراريان ادامه داد: پس از اعزام كاروان آسيايي غزه و حمله اسرائيلي‌ها به آن كارون، به تاكيد مقام معظم رهبري تصميم گرفتيم اين روند عملكردها به اشكال مختلف صورت گيرد و اين بار كارواني از انديشه و افكار مشترك براي حمايت از مردم منطقه اعزام كنيم.

وي تاكيد كرد: ملت ايران در موقعيت‌هاي مختلف از جمله نماز جمعه و مراسم ايام فاطميه، سعي كردند همبستگي خود را با ملت بحرين و ساير ملل منطقه نشان دهند.
 
دبيركل جمعيت ياوران انقلاب اسلامي تصريح كرد: ورزشكاران، هنرمنداني چون خانم آيات القرمزي، معلمان، كارگران و كارمندان، پزشكان و پرستاران، دانشجويان، دانش آموزان و نمايندگان پارلمان بحرين از جمله اقشاري بودند كه به دليل حمايت از اين بيداري اسلامي مورد حمله و تعرض قرار گرفتند.
 
اقراريان گفت: توهين به اماكن مقدسه، قبرستان‌ها و سوزاندن قرآن از جمله تعرضات آل خليفه بود كه در هيچ كجا به اين شدت ديده نشده بود.

وي به دليل نام گذاري اين كاروان آسيايي با عنوان «كاروان گراميداشت ياد آيات القرمزي، شاعره بحريني» اشاره و تصريح كرد: آيات القرمزي نماد يك زن مسلمان و شجاع و يك هنرمند آزاد انديش بود كه در دانشگاه تربيت معلم تهران در حال فراگيري شيوه‌هاي آموزشي بود تا به عنوان يك معلم رسالت آموزش را انجام دهد.
 
دبيركل جمعيت ياوران انقلاب اسلامي گفت: وي در حال آموزش بود و يك دانشجو به شمار مي رفت، از اين رو نماد حركت كشتي همبستگي با مردم بحرين را گرامي داشت ياد اين شهيد قرار داديم./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار