کد خبر:۱۲۵۵۷۸
نماینده ایران در شورای بین المللی سزامی:

هر ساله باید 1000 دانش آموخته هسته ای در کشور تربیت شود

نماينده ايران در شورای بین المللی سزامي تربیت 1000 دانش آموخته هسته ای در هرسال در کشور را بسیار ضروری دانست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، محمود رضا آقامیری امروز، 21 اردیبهشت ماه در همایش «تکنولوژی هسته‌ای و کاربرد آن در زندگی» كه به میزبانی بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان برگزار شد، با بیان این مطلب که در سال 250دانش آموخته هسته ای تربیت می شود، اظهار داشت: این رقم  هرساله باید به 1000 دانش آموخته متخصص برسد.
 
وی در ادامه گفت: به طور قطع، یکی از مهم ترین عوامل پویایی و رشد سازمان ها، مراکز علمی و دانشگاهی، نیروی محقق آنهاست لذا تربیت نیروی متخصص دراین عرصه روند توسعه کشور در بخش های مختلف به سرعت ارتقا می یابد.
 
نماينده ايران در شورای بین المللی سزامي به کمبود دانشکده هسته ای در کشور اشاره کرد و افزود: دانشكده‌هاي هسته‌اي در دانشگاه‌هاي فني هزينه‌هاي بالايي نسبت به ساير دانشكده‌هاي فني دارند؛ لذا براي ايجاد دانشكده‌هاي هسته‌اي با نگراني مواجه هستيم و اين نگراني ناشي از عدم پشتيباني مناسب از جانب مسئولان دانشگا‌هاست و به همين دليل تنها 3 تا 4 دانشگاه توانسته‌اند دانشكده هسته‌اي را ايجاد كنند.
 
عضو هیئت علمی دانشکده شهید بهشتی با اشاره به کمبود نیروی انسانی متخصص جهت کادر آموزشی افزود: در حال حاضر براي شرايط فعلي كشور اين تعداد دانشكده هسته‌اي و دانشكده‌هايي كه ظرف يك تا 2 سال آينده راه‌اندازي مي‌شوند، كفايت مي‌كند اما نیاز است که مسئولان توجه بیشتری نسبت به این موضوع داشته باشند. 
 
وي تصریح کرد: در دنیای امروز هر ملتی برای ادامه حیات و بقای خود و نیل به خود اتکایی، استقلال و تسلط سرنوشت و حفظ آرمان ها و دستیابی به توسعه راهی جز از طریق تحقیق و پژوهش ندارد.
 
آقاميري ادامه داد: پیشرفت سریع فناوری و تحولات بی سابقه در توسعه ارتباطات بین المللی در جریان جهانی شدن موجب شده است که رویارویی جوامع بشری به طریقی از شکل برخوردهای نظامی به رقابت های فناوری تبدیل شود و قرن حاضر یکی از شاخص های توسعه یافتگی، واحدهای تحقیق و توسعه (RD) این عامل باعث جداسازی کشورهای غنی از کشورهای فقیر است.
 
رشد تحقیقات توسعه ای کشور با ایجاد فضای ملی تحقیق و توسعه امکان پذیر است 
 
نماینده ایران در شورای بین المللی سزامی خاطرنشان کرد: رشد تحقیقات توسعه ای در هر کشور با ایجاد فضای ملی تحقیق و توسعه و افزایش شاخص های سرمایه گذاری نیروی انسانی، اطلاعات و اطلاع رسانی در تحقیق و توسعه امکان پذیر خواهد بود.
 
وی گفت: پیشرفت سریع فناوری و تحولات بی سابقه در توسعه ارتباطات بین المللی در جریان جهانی شدن موجب شده است رویارویی جوامع بشری به طریقی از شکل برخوردهای نظامی به رقابت های فناوری تبدیل شود و قرن حاضر یکی از شاخص های اش توسعه یافتگی واحدهای تحقیق و توسعه (RD) است كه  این عامل باعث جداسازی کشورهای غنی از کشورهای فقیر است./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار