اگر مسئولي بپندارد كه بی‌نیاز از رهبری است، سقوطش حتمی است
کد خبر:۱۲۵۶۲۳
عضو كميسيون امنيت ملي مجلس:

اگر مسئولي بپندارد كه بی‌نیاز از رهبری است، سقوطش حتمی است

كريمي، عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت: بار مسئولیت انقلاب را هیچ کس نمی‌تواند بدون باور به انقلاب و بی‌نیاز از ولایت فقیه به دوش بکشد و اگر مسئولي بپندارد كه بی‌نیاز از رهبری است، سقوطش حتمی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، جواد کریمی قدوسي دیروز در همایش بصیرت افزایی بسیج کارکنان سپاه امام رضا (ع) مشهد اظهار داشت: بار مسئولیت انقلاب را هیچ کس نمی تواند بدون باور به انقلاب و بی نیاز از ولایت فقیه به دوش بکشد و اگر همه هنر رئیس جمهورهای دنیا را در فردی قرار دهند و او بپندارد بی نیاز از رهبری است، سقوطش حتمی خواهد بود.
 
وي با بیان عظمت انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: این انقلاب محدود به ایران نیست و همه کشورهای دنیا را در می نوردد و جهانی می شود.
 
كريمي آحاد ملت را مسئول انقلاب اسلامی دانست و اضافه كرد: باید مراقب باشیم تا روزی مقابل امام خمینی(ره) برای کوتاهی در وظایفمان مورد بازخواست قرار نگیریم.
 
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی افزود: امروز مردم لیبی، مصر و تونس بشدت به ملت ایران و دستاوردهای آن به عنوان یک الگو احتیاج دارند.
 
وي در ادامه اصولگرایی را تفکر اسلام ناب و بسیجی دانشت و خاطرنشان كرد: بسیج را مصداق تشکیلات خدمتگزاری است.
 
كريمي با بيان اينكه هیچ کس نمی تواند مقابل انقلاب بایستد، بيان داشت: در انقلاب اسلامی مردم شخص پرست نیستند و کارمند نظام اسلامي بودن مدالی برای کارمندان جامعه محسوب مي شود.
 
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که حکومت اسلامی به کارمندان خود مدال خدمتگزاری می دهد، تصریح کرد: اسلام کسب قدرت را خوب اما دل بستن به آن را مضر می داند؛ چرا كه در اسلام هدف ترویج معارف و خدمتگزای است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار