آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۸۳۵

مهمانی شبانه، کتک‌کاری در تمرین و فرار مربی؛ روزهای سیاه باشگاه شهرستانی

بازداشت چند بازیکن به‌دلیل تخلفات شبانه، کشف مشروبات الکلی، مواد مخدر و درگیری فیزیکی بازیکن خارجی با کاپیتان تیم، بحران بی‌سابقه‌ای را برای باشگاه پولدار شهرستانی رقم زده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، در روزهایی که لیگ در حساس‌ترین مقطع خود قرار دارد، تیم صنعتی و متمول یکی از شهرستان‌های کشور با بحرانی چندلایه روبه‌رو شده که از مهمانی شبانه آغاز شد و تا درگیری فیزیکی در تمرین امروز تیم ادامه پیدا کرده است.

ماجرا از یک جشن خصوصی به مناسبت سالگرد ازدواج یکی از بازیکنان این تیم شروع شد؛ مهمانی‌ای که با حضور چند بازیکن سرشناس تیم، از جمله یکی از خارجی‌های ترکیب اصلی، برگزار شد. طبق گزارش‌های رسیده، در این مهمانی مقادیری مشروبات الکلی، مواد مخدر کشف شد و در خودروی یکی از بازیکنان نیز سلاح سرد به‌دست آمد. این موارد توسط مأموران ثبت و به دستگاه قضایی ارجاع شد.

نکته قابل توجه دیگر، فعالیت‌های غیراخلاقی همسر یکی از بازیکنان در شبکه‌های اجتماعی است که منجر به باز شدن پرونده‌ای جداگانه برای او شده و وضعیت حقوقی‌اش را پیچیده‌تر کرده است.

فراتر از آثار منفی این ماجرا بر چهره عمومی بازیکنان میلیاردی این تیم، سؤالی که ذهن افکار عمومی را به خود مشغول کرده، این است که چرا مدیران باشگاه به جای برخورد با رفتار ناپسند بازیکنان، تلاش در پنهان‌کاری و پوشاندن حقیقت دارند؟ این اقدام آن‌ها نه تنها گره‌ای از کار باز نمی‌کند، بلکه باعث تخریب بیشتر وجهه باشگاه می‌شود. تلاشی که تنها با هدف آزادسازی بازیکنان و تمام کردن بازداشت موقت آن‌ها صورت گرفت، بی‌تردید نوعی نادیده‌گرفتن واقعیت تلخ زندگی غیرحرفه‌ای برخی از ستاره‌های فوتبال کشور است.

اما حواشی به همین‌جا ختم نشد. ستاره خارجی این تیم شهرستانی که ساعاتی پس از بازداشت آزاد شده بود، در تمرین امروز باشگاه حضور یافت و درگیری تندی با کاپیتان تیم پیدا کرد. در جریان این مشاجره فیزیکی، بازیکن خارجی ضربه‌ای به صورت کاپیتان زد که در نهایت باعث بروز زد و خورد شدید شد. شدت تنش‌ها به حدی بود که سرمربی خارجی تیم از ادامه تمرین انصراف داد و عملاً زمین تمرین را با سرعت ترک کرد. 

در پی این اتفاقات، بازیکنان تیم در رختکن جلسه‌ای برگزار کردند و تصمیم گرفتند اگر این بازیکن خارجی فردا در لیست بازی قرار داشته باشد، به میدان نخواهند رفت تا بازی را ۳ هیچ ببازند.

در شرایطی که فوتبال ایران در تلاش برای حرفه‌ای‌سازی ساختار باشگاهی و ارتقاء سطح فرهنگی بازیکنان است، حوادثی از این دست یادآور آن است که بدون نظارت، انضباط و شفافیت، فاصله فوتبال ما با استانداردهای جهانی بیشتر از همیشه خواهد شد.

در نهایت باید دید مدیران این باشگاه پرحاشیه چه تصمیمی برای بازگرداندن آرامش به تیم خواهند گرفت؛ تصمیمی که نه‌تنها مسیر این فصل تیم را مشخص می‌کند، بلکه آزمونی بزرگ برای صداقت و جسارت مدیریتی در فوتبال ایران خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶
سلام برایچی اسم و مشخصات آنها رو نمی‌گویید مگه فرق آنها با بقیه مردم عادی چیه که لاپوشانی میکنید
1
0
کامنتعلی
۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶
به هرحال سیاست رسانه هاست اما واضح نوشته شده دیگه چندتا تیم صنعتی پولدار شهرستانی داریم که بازیکن خارجی دارند و امروز هم بازی دارند؟
ارشیا
۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
از نظر حقوقی نمیشه
پربازدیدترین آخرین اخبار