کد خبر:۱۲۵۷۱۹
امام جمعه واشنگتن در سخنراني پيش از خطبهها:
ملت ايران با استقامت توانسته خواستههاي مسلمانان را محقق كند
امام جمعه واشنگتن با اشاره به اينكه ملت ايران با پايداري و استقامت توانسته است امر خداوند را پياده و خواستههاي مسلمانان را محقق كند تاكيد كرد: امروز با الگوگيري از اين انقلاب اسلامي ايران، خيزشهايي در كشورهاي مصر، تونس، ليبي، بحرين و ... شروع شده است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» محمد العاصي امام جمعه واشنگتن به عنوان اولين سخنران پيش از خطبههاي نمازجمعه عبادي سياسي امروز تهران، ضمن اظهار خرسندي از حضور در نماز جمعه تهران اظهار داشت: به عنوان يك برادر مايلم كلماتي را كه برخواسته از دلم است بر زبان آورم و اميدوارم اين گفتهها بر دلهاي شما نمازگزاران بنشيند.
وي با اشاره به آيهاي از قرآن گفت: تقوا هنوز در عملكرد مسلمانان محقق نشده است اما با پيروزي انقلاب اسلامي همه ديديم كه چگونه اين نظام با پيروي از اصول اسلام و تقوا بنا شد.
امام جمعه واشنگتن ادامه داد: تقوا در نظام اسلامي فقط در گفتار نيست، بلكه در عمل نيز وجود دارد كه رهبر انقلاب اسلامي ايران آنرا در عمل پياده فرمودهاند.
محمد العاصي با اشاره به پايداريها و ايستادگيهاي 32 ساله ملت ايران تاكيد كرد: ملت ايران با پايداري و استقامت توانسته است امر خداوند را پياده و خواستههاي مسلمانان را محقق كند.
اولين مفسر قرآن كريم به زبان انگليسي ادامه داد: چه بسا شايد شما ندانيد ايستادگي و پايداري شما در برابر چالشها امروزه نتايج پر خير و بركتي را به همه كشورهاي اسلامي عرضه داشته است، لذا امروز ما ميبينيم ملتهاي اسلامي اين ايستادگي را دنبال ميكنند.
امام جمعه واشنگتن با اشاره به انقلاب اسلامي ايران تاكيد كرد: امروز با الگوگيري از اين انقلاب، خيزشهايي در كشورهاي مصر، تونس، ليبي، بحرين و ... شروع شده است. همه ما شعار الله اكبر را فرياد زده و ميخواهيم زير پرچم اسلام زندگي كنيم.
محمد العاصي اظهار داشت: مسلمانان بايد ايجاد حكومت اسلامي، سرنوشت و زندگي نويني را از نو آغاز كنند، چرا كه طبق وعده قرآن، خداوند صالحان را به جاي ظالمان خواهند نشاند، همانطور كه شما اين وعده را در ايران اسلامي محقق كرديد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰