کد خبر:۱۲۵۸۷
رئيس دانشگاه آزاد صومعه سرا:

مشورت با انديشمندان و مشاوران اهل فن جامعه را مي سازد

رئيس دانشگاه آزاد صومعه سرا گفت: مشورت با انديشمندان و مشاوران و افراد اهل فن، جامعه را می سازد.

سيد كاظم شهابي فر در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در رشت، با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص ضرورت تشكيل اتاق فكر اظهار داشت: اگر تخيل و فكر نباشد، كار عملي انجام نمي‌شود؛ چرا كه ابتدا انسان فكر مي‌كند سپس در دورن خود به تجزيه و تحليل پرداخته و با ابزارهايي كه در اختيار دارد و با مشورت انديشمندان و مشاوران به هدف غايي دست پيدا مي‌كند.

وي در ادامه با بيان اينكه اتاق فكر نبايد به چهار ديواري منوط شود، گفت: دانشجو بايد در فضايي كه قرار مي‌گيرد، افكار خود را بيان كند و با استفاده از افكار به هدف خود دست يابد.

رئيس دانشگاه آزاد صومعه سرا ادامه داد: با تشكیل اتاق فكر، افكار رد و بدل مي‌شود در غير اين صورت افكار درست، صرف جاي ديگري مي‌شود و به انحرافات تبديل مي‌شود.

شهابي فر در مورد نقش مسئولان در تشكيل اتاق فكر گفت: وظيفه مسئولان در اين زمينه بسيار سنگين است؛ چرا كه بايد با بحث و تبادل نظر با دانشجويان راه درست و موفق را مشخص كنند.

رئيس دانشگاه آزاد صومعه سرا در بخش ديگر صحبت‌هاي خود در خصوص وضعيت حوزه و دانشگاه با توجه به تاكيدات امام راحل و ايجاد و انسجام بين اين دو نهاد اظهار داشت: يكي از مسائل اساسي پيشرفت و تعامل و همكاري بين دين و علم است.

وي افزود: اگر در جامعه علم و دين در كنار هم نباشند، فاصله ايجاد شده و انحراف ديني بوجود مي‌آيد.

شهابي فر تصريح كرد: فاصله های فضايي و مكاني نيز بايد برداشته شود و حوزه و دانشگاه در يك مكان به تدریس علم بپردازند؛ چرا كه بسياري از دروس بين اين دو نهاد مشترك است.

رئيس دانشگاه آزاد صومعه سرا در مورد تعامل بين اين دو نهاد گفت: برخي از كالاها مشترك و جدايي ناپذيرند و اين مسئله بنا به گفته امام راحل انقلاب ما را از كج روي‌ها و انحرافات و بد انديشي‌ها نجات مي‌دهد.

وي افزود: همه ما مي‌خواهيم عدالت وجود داشته باشد و جود عدالت منوط به اين است كه به نظرات افراد احترام گذاشته شود و تحليل درست صورت پذيرد.

در ادامه شهابي فر در ادامه در مورد اسلامي كردن فضاي دانشگاهي گفت: اسلامي شدن دانشگاه‌ها منوط به دو بعد الهي و عملي است.

رئيس دانشگاه آزاد صومعه سرا اظهار داشت: ما بايد با لحن صحيح اين دو بعد را براي دانشجو بازگو كنيم تا آنها در دانشگاه به درك درستی از اسلام دست يابند، همچنين تبليغات را نيز بايد تجزيه و تحليل كنيم؛ چرا كه تبليغاتي كه 100 سال بيش انجام مي‌شد، براي نسل امروز گويا نيست.

وی خاطرنشان كرد: بايد با روش صحيح امروزي وارد ميدان شد، تا دانشجو را در مسير بهتر شدن سوق دهيم./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار