کد خبر:۱۲۵۹۳۹
قيافه‌حق به‌جانب برخي‌سياسيون درباره وقايع اخير

فرصتي براي ترميم وجهه از دست رفته

برخي اشخاص با استفاده از تريبون رسانه‌اي خود با دامن زدن به مسائل اخير سعي در نسبت دادن جريان انحرافي به شخص آقاي احمدي‌نژاد دارند و با گرفتن قيافه حق به جانب اين موضوع را القا مي‌كنند كه تمامي انتقادات و تخريب‌هاي گذشته خود بر طبق مسائل اخير، درست از آب درآمده است.
گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»؛ پس از ماجرايي كه در هفته‌هاي گذشته توسط جريان انحرافي درون دولت رقم خورد و مورد انتقاد بسياري از همراهان و حاميان انقلاب اسلامي قرار گرفت؛ برخي از اشخاصي كه در دوران فتنه 88 از جرگه ساكتين و بعضا همراهان فتنه بودند اين حق را براي خود قائل شدند كه به تخريب دولت نهم و دهم پردازند و در اين راستا با ناديده گرفتن‌ خدمات اين دو دولت براي ترميم وجهه از دست رفته خود به جنب و جوش و سخن پراكني پرداختند.
 
اين اشخاص با استفاده از تريبون رسانه‌اي خود با دامن زدن به مسائل هفته گذشته سعي در نسبت دادن جريان انحرافي به شخص آقاي احمدي‌نژاد دارند و با گرفتن قيافه حق به جانب به افكار عمومي اين موضوع را القا مي‌كنند كه تمامي انتقادات و تخريب‌هايي كه در طول دوران خدمت ‌رساني دولت نهم و دهم داشته اند بر طبق مسائل اخير درست از آب درآمده است.
 
با انتقاد برخي از علما و مراجع از جريان انحرافي كه در مقابل شدت گرفتن اعمال منافي ارزش‌هاي انقلابي توسط اين جريان صورت گرفت، پروژه تطهير سياسيوني كه در بزنگاه‌هاي تاريخي عملكردي منفعلانه داشته‌اند نيز آغاز شد. در این زمینه، روزنامه "جمهوری اسلامی" که از رسانه‌های نزدیک به آقای هاشمی رفسنجانی محسوب می‌شود و مدیرمسئول آن این روزنامه را به تریبون هاشمی تبدیل کرده، در سرمقاله خود، انتقاد آیت‌الله مصباح یزدی از جریان انحرافی را نشانه‌ای بر صدق دعاوی توهین آمیز برخی از سیاسیون در سال‌های گذشته درباره برخی سخنان و مواضع احمدی‌نژاد مانند خواندن دعای فرج دانسته و ضمن حمله به این عالم بزرگوار، وی را به دلیل آنکه پیش از این سخنان فتنه‌گران و آشوب طلبان در مورد دولت و رئیس جمهور را تایید نکرده، شایسته تذکر و ابراز ندامت دانسته است.
 
در اين ميان سايت الف منتسب به احمد توكلي، نماينده مردم تهران كه اين روزها به تريبون اول مخالفان دولت و شخص آقاي احمدي‌نژاد تبديل شده است در چندن نوبت به انتشار سخنان توكلي پرداخته است كه مواضع تند وي نسبت به عملكرد دولت را نشان مي‌دهد. وي در مطلبي كه به بحث ادغام وزراتخانه‌ها اشاره دارد و بيان مي‌كند «متأسفانه مجلس هم برخورد محکمی با رئیس‌جمهور نداشته و این روحیه یکه‌تازی تقویت شده و به‌نظر می‌رسد حتی حوادث اخیر هم ایشان را متنبه نکرده است.» جالب اينجاست كه آقاي توكلي كه به عنوان يك اقتصاددان در مجلس مطرح است همواره يكي از منتقدين سرسخت اجراي طرح هدفمندي يارانه‌ها بودند و اجراي اين طرح را با ايجاد تورم 60 درصدي برابر مي‌دانستند امري كه دولت به خوبي از پس آن بر آمد و رهبر معظم انقلاب نيز اجراي آن را يكي از دستاوردهاي ارزشمند نظام جمهوري اسلامي دانستند.
 
سايت خبري تابناك نيز مواضع دولت را جنجال برانگيز و انتقام گيرانه معرفي مي‌كند كه به ايجاد تنش‌هاي مداوم مي‌گيرايد و با چسباندن اقدامات اخير دولت و مجلس به مساله خانه نشيني رئيس جمهور سعي در نشان دادن اين مطلب دارد كه اختلافات اخير دولت و مجلس بر سر تعيين وزير براي وزراتخانه‌هاي ادغام شده دنباله مساله خانه‌نشيني احمدي‌نژد است.
 
اين سايت خود را به عنوان نماينده مردم معرفي مي كند و اين سئوال را مطرح مي‌كند كه افكار عمومي ‌مي‌پرسند تا كي دولت در پي جنجال سازي و گرفتن انتقام است؟! در بخشي از مطلب سايت تابناك آمده است كه «در آن بازه زمانی 21 روزه، هرچند سعه صدر رسانه ها و خویشتن داری بیشتر شخصیت‌ها و جریانات سیاسی اجازه بر هم زدن آرامش جامعه را به یک جریان خاص نداد و ظاهرا مسأله پایان یافت، تداوم این رفتار ـ این بار در قالبی دیگر ـ نیازمند بررسی و واکاوی عمیق تری است.»
 
با اين اوصاف بايد دانست كه اگر جريان انحرافي از حلقه نزديكان دولت و شخص آقاي احمدي‌نژاد منشعب شده است اما به واقع نمي توان اين جريان را به رئيس جمهور نسبت داد چراكه بسياري از كارشناسان و دلسوزان نظام بر اين عقيده‌اند كه اگرچه احمدي‌نژاد در وقايع اخير اشتباهاتي داشته است اما اين دليل بر نفي تمام خدمات دولت نيست. در اين باب آيت الله مصباح يزدي بيان مي دارند كه «برتری ایشان ( احمدي نژاد) نسبت به بقیه رقبا نسبی بود؛ آن هم در بعضی از مسائل که البته مسائل حساسی بودند. بعد هم در عمل ثابت شد که این برتری خیلی چشمگیر است. تأییدات مقام معظم رهبری و تعبیراتی که ایشان در باره این دولت به کار بردند، در تاریخ می‌ماند. ایشان فرمودند از اول مشروطیت تا به حال چنین دولتی سر کار نیامده است و تعبیر بسیار بلندی است. بالاخره کارهای عظیمی انجام شدند که دوست و دشمن به آنها اعتراف دارند، ولی فراموش نکنیم که اینها هیچ‌کدام دلیل مطلق بودن یک فرد نمی‌شوند و ممکن است او هم اشتباه کند.»/ انتهاي مطلب/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار