چانه زني نمايندگان ارگان‌هاي مختلف در كميسيون تلفيق در خصوص بودجه تاثيرگذار بود
کد خبر:۱۲۵۹۷۴
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس:

چانه زني نمايندگان ارگان‌هاي مختلف در كميسيون تلفيق در خصوص بودجه تاثيرگذار بود

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس اظهار داشت: ازدحام نمايندگان سازمان‌ها و ارگان‌ها پشت درب كميسيون تلفيق حكايت از تاثيرگذاري آنان در افزايش بودجه خود از بودجه جاري كشور بود.
عليرضا سليمي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه طبق روال گذشته در كميسيون تلفيق برخي اشخاص حقيقي و حقوقي از بودجه كشور امتيازگيري‌هايي دارند، خاطرنشان كرد: در بودجه 90 كه در مجلس مورد بررسي قرار گرفت از هر گونه كمك به اشخاص حقيقي و حقوقي مانع به عمل آمد.

وي در خصوص جداول 15 و 16 بودجه كه رديف‌هاي بودجه خاصي براي اشخاص حقوقي و حقيقي در نظر گرفته است، گفت: موارد ياد شده در اين جداول شامل اشخاص حقيقي و حقوقي نمي شود بلكه كمك‌هايي براي كميته امداد، سازمان بهزيستي و ..... در نظر گرفته شده است كه منفعت عامه دارد.

عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس اضافه كرد: در بودجه 90 تلاش شده هر گونه كمك به اشخاص و گروه‌هاي سياسي از جمله احزاب ممنوع شود و در مقابل به نيازمندان و بخش‌هاي مختلف كه منفعت عامه دارند كمك‌هايي لحاظ شود.

سليمي با بيان اينكه برخي اعضاي كميسيون تلفيق امتيازاتي را از بودجه 90 براي حوزه انتخابيه خود در نظر گرفته بودند، تصريح كرد: اين اقدام اعضاي كميسيون تلفيق مورد اعتراض عمومي نمايندگان در صحن علني قرار گرفت و مانع امتيازگيري آنان شد.
 
وي ادامه داد: البته امكان دارد اين افراد مخفيانه امتيازاتي را براي خود گرفته باشند اما در صحن علني مجلس پس از اعتراض نمايندگان رياست مجلس نيز تاكيد كرد بايد موارد اصلاح شود.

عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس ادامه داد: برخي از اعضاي كميسيون تلفيق بنا به دلايل توجيه ناپذير به بودجه برخي پروژه‌ها تاكيد داشتند كه اين خلاف عدالت است و با توزيع عادلانه بودجه سازگار نيست.

سليمي تاكيد كرد: همزمان با شروع كار مجلس، نمايندگان به دنبال ارائه طرحي در صحن علني مجلس هستند تا از طريق آن مانع امتيازگيري نمايندگان عضو كميسيون تلفيق شوند.

وي به ازدحام برخي شركت‌ها، وزارتخانه‌ها و سازمان‌هاي دولتي در زمان بررسي بودجه پشت درب كميسيون تلفيق اشاره و تصريح كرد: اين شركت‌ها و سازمان‌ها با رايزني قصد افزايش بودجه خود را دارند.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس بيان داشت: همواره پشت در كميسيون تلفيق مملو از نمايندگان سازمان‌هاي مختلف است كه احتمال دارد چانه زني آنها در تصميم گيري كيمسيون تلفيق تاثيرگذار باشد./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار