آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۵۰۳

احتمال معاوضه بازیکن میان لیورپول و آتالانتا

قهرمان جدید لیگ برتر انگلیس برای رسیدن به بازیکن مورد علاقه‌اش در ایتالیا حاضر است وینگر ایتالیایی خود را به سری A برگرداند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حالی که بی‌میلی باشگاه لیورپول به حفظ فدریکو کیه‌زا پس از مصدومیت طولانی او، از مدت‌ها قبل مشخص شده بود، اکنون گفته می‌شود که وینگر پیشین یوونتوس ممکن است به سری A برگردد.

طبق گزارش نشریه کودیتیانو اسپورتیووی ایتالیا؛ باشگاه آتالانتا یکی از مشتریان پروپا قرص کیه‌زا است و در همین حال لیورپول نیز به یکی از بازیکنان تیم ایتالیایی چشم دارد که این موضوع ممکن است باعث شکل‌گیری داد و ستد بازیکن میان دو باشگاه شود. 

بر اساس این گزارش؛ لیورپولی‌ها آدمولا لوکمن مهاجم آتالانتا را می‌خواهند و برای اینکه لیست بازیکنان‌شان برای ورود او خالی شود، حاضر هستند کیه‌زا را بفروشند.

کیه‌‌زا تابستان سال گذشته بعد از اینکه یوونتوس نمی‌خواهد قراردادش را تمدید کند به لیورپول پیوست و با این تیم قرارداد 12 میلیون یوروی بست. او اما به محض ورودش آسیب دید طوری که از ابتدای فصل الان تنها 13 بازی رسمی انجام داده و در‌ آنها 2 گل زده و 2 پاس گل داده است.

طبق ادعای رسانه ایتالیایی؛ کیه‌زا مشتاق بازگشت به ایتالیاست جایی که همین حالا مشتریان مانند میلان، رم و ناپولی داشته و اکنون آتالانتا هم به آنها اضافه شده است. رفتن به برگامو برای کیه‌زا امتیازاتی هم دارد که مهمترین آنها به دست آوردن شانس حضور منظم در ترکیب اصلی تیم در سری A و لیگ قهرمانان اروپا و بازی کنار هم‌تیمی‌اش در تیم ملی ایتالیا یعنی متئو رتگی است.

کیه‌زای 28 ساله در پنجره نقل و انتقالات ژانویه نیز به طور جدی مورد توجه قرار آتالانتا گرفت به خصوص بعد از گمانه‌زنی‌هایی که درباره خروج احتمالی لوکمن از این تیم به دلیل اختلافاتش با گاسپرینی منتشر شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار