آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۱۱۵

نویر: برای قهرمانی در جام جهانی باشگاه‌ها به آمریکا می‌رویم

دروازه‌بان تیم فوتبال بایرن مونیخ درباره مصدومیت اخیرش، بازی خداحافظی مولر، اولین قهرمانی هری کین و جام جهانی باشگاه‌ها صحبت کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مانوئل نویر که در برتری 2 بر صفر شنبه شب بایرن مونیخ مقابل بوروسیا مونشن‌گلادباخ در هفته سی‌وسوم بوندس‌لیگای آلمان، پس از دو ماه دوری از میادین به دلیل مصدومیت از ناحیه ساق پا به مستطیل سبز بازگشت و درون دروازه باواریایی‌ها ایستاد، در این خصوص گفت: در جریان مصدومیت اخیرم متوجه شدم که باید مراقب باشم و زیاد دوندگی با سرعت بالا نداشته باشم. متأسفانه، ریکاوری این مصدومیتم خیلی طول کشید، چون آسیب‌های ساق پا بعد از یک سن خاص کمی پیچیده می‌شوند و مصدمیت ساق پا همیشه خطرناک است؛ بنابرین فقط باید به خودم زمان می‌دادم. من حالا آماده‌ام و نیازی به استراحت ندارم. برای همراهی بایرن در جام جهانی باشگاه‌ها و بازی مقابل هوفنهایم هم مشکلی ندارم.

وی همچنین درباره هم‌تیمی انگلیسی‌اش که اولین قهرمانی دوران حرفه‌ای‌اش را با بایرن مونیخ در رقابت‌های بوندس‌لیگا تجربه کرد، اظهار داشت: من افتخار می‌کنم که کین توانست اولین عنوان قهرمانی‌اش را با ما جشن بگیرد. او کاملاً لیاقتش را داشت. هری با توجه به سبک فوتبالی که در دوران حرفه‌ای‌اش ارائه کرده و کارهایی که برای تیم‌هایش انجام داد،ه واقعاً لیاقت کسب این قهرمانی را داشت. خوشحالم که توانستیم این افتخار را با او سهیم شویم.

دروازه‌بان 39 ساله بایرن مونیخ درباره هم‌تیمی آلمانی‌اش هم که پس از 25 سال حضور در این باشگاه، در بازی شنبه شب با بوروسیا مونشن‌گلادباخ با انجام آخرین بازی در ورزشگاه آلیانتس آره‌‌نا از هواداران این تیم هم خداحافظی کرد، خاطرنشان کرد: از یک سو لحظه خوبی بود، از سوی دیگر لحظه‌ای غم‌انگیز. من بازی‌های زیادی با مولر انجام داده‌ام و او نقش بزرگی در موفقیت‌هایی که با هم داشتیم، داشت. ما با هم 12 عنوان قهرمانی بوندس‌لیگا را کسب کردیم. قطعاً دلم برای توماس تنگ خواهد شد.

نویر در پایان درباره جام جهانی باشگاه‌ها 2025 که قرار است از 25 خرداد به میزبانی آمریکا شروع شود، گفت: این اولین دوره از جام جهانی باشگاه‌های با فرمت جدید (با حضور 32 تیم) است. ما برای قهرمانی به آنجا (آمریکا) سفر خواهیم کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار