نگاه محلي در جذب بودجه شايسته نماينده واقعي مردم نيست
کد خبر:۱۲۶۱۳۱
كوچك زاده در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

نگاه محلي در جذب بودجه شايسته نماينده واقعي مردم نيست

نماينده مردم تهران در مجلس با تاكيد بر اينكه متاسفانه در بررسي بودجه در كميسيون تلفيق، شاهد نگاه‌هاي محلي و منطقه‌اي برخي نمايندگان جهت جذب بودجه براي حوزه‌هاي انتخابيه خودشان هستيم، گفت: اين در حالي است كه اينگونه نگاه بخشي و محلي شايسته نماينده واقعي مردم نيست.
مهدي كوچك زاده در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه متاسفانه به دليل قالب بودن نگاه محلي و منطقه‌اي و تعريفي كه از وظايف نمايندگي در ذهن برخي نمايندگان وجود دارد، در كميسيون تلفيق دست به يكسري فعاليت‌هايي جهت جذب بودجه عمراني در حوزه‌هاي انتخابيه خود مي زنند، گفت: اين در حالي است كه اين اقدام، شايسته نماينده واقعي مردم نيست.

وي ادامه داد: در بودجه سال 90 به دليل اصرارهايي كه از سوي آقاي كامران و تعداد ديگري از نمايندگان صورت گرفت، دست افرادي كه در كميسيون تلفيق امتيازگيري‌هايي براي حوزه انتخابيه خود داشتند، رو شد.

نماينده مردم تهران در مجلس تصريح كرد: با وجود مخالفت كليت نمايندگان مجلس با برخي امتيازگيري‌ها در كميسيون تلفيق، اين امكان وجود دارد كه باز هم افرادي باشند كه رديف‌هاي بودجه خاصي را براي حوزه‌هاي انتخابيه خود در نظر گرفته باشند.

كوچك زاده اضافه كرد: متاسفانه امتيازگيري‌ها و زد و بندهاي فراواني كه در كميسيون تلفيق صورت مي گيرد مختص به اين دوره مجلس نيست بلكه روال عادي در دوره‌هاي گذشته مجلس است.

وي گفت: تا زماني كه نگاه و ديد نمايندگان بخشي و مربوط به حوزه انتخابيه خود باشد اين روند همچنان ادامه خواهد داشت.

نماينده مردم تهران در مجلس بيان داشت: اين روال برنامه ريزي به ضرر كل كشور است.

كوچك زاده راهكار حل اين مسئله را دقت در انتخاب نمايندگان از سوي مردم دانست و گفت: مردم بايد نمايندگاني را به عنوان وكيل خود برگزينند كه درك درستي از وظايف نمايندگي داشته باشند.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين موضوع در طرح نظارت مجلس بر نمايندگان لحاظ شده كه نمايندگان از بخشي نگري پرهيز كرده و مصالح كلي كشور را در نظر بگيرند، اظهار داشت: متاسفانه اين مسئله در طرح نظارت مجلس بر نمايندگان نيامده اين در حالي است كه خاصيتي از اين طرح بر نمي آيد.

عضو فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس تاكيد كرد: اصلاح نگاه نماينده به دقت نظر مردم مربوط مي شود؛ چرا كه اين مردم هستند كه بايد بهترين‌ها را براي نمايندگي برگزينند.

كوچك زاده ادامه داد: مردم بايد دقت كنند كه آيا نماينده‌اي كه پول و امكانات بيشتري براي حوزه انتخابيه خود در نظر مي گيرد بهتر است يا نماينده‌اي كه ضمن توجه به مسائل حوزه انتخابيه خود اولويت‌هاي كل كشور را نيز مهم شمرده و در تصميم گير‌ها اين نكته را مورد توجه قرار مي دهد.

وي خاطرنشان كرد: مردم بايد افرادي را به عنوان نماينده خود برگزينند كه درك و بينش وسيعي در خصوص مسائل كشور داشته باشند.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس بيان داشت: البته روشنگري در اين راستا بر عهده رسانه‌ها و صدا و سيما است كه متاسفانه تاكنون به وظيفه خود در اين زمينه به درستي عمل نكرده اند./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار