آخرین اخبار:

فرزین‌فر: سرانه مطالعه کتاب در بین دانشجویان، به‌ویژه کتاب‌های غیر درسی، نزدیک به صفر است/ جای دانشجو در نمایشگاه کتاب خالی است

دبیر فرهنگی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با SNNTV : خالی بودنجای دانشجو در نمایشگاه به دلیل عدم احساس ضرورت در دانشگاه‌ها است. سرانه مطالعه کتاب‌های غیر درسی در بین دانشجویان تقریباً صفر است و بسیاری از آنها تنها به کتب درسی خود توجه دارند. در دانشگاه‌ها هیچ‌گونه آشنایی، تحقیق و ترویج جدی در زمینه کتابخوانی وجود ندارد و مسئولین باید اهمیت بیشتری به این مسئله بدهند تا ناشران و دانشگاه‌ها به سمت ترویج کتابخوانی در بین دانشجویان حرکت کنند. باوجود موسسات مختلف در زمینه تربیت نویسنده، هنوز در دانشگاه‌ها رغبت جدی برای تبدیل شدن به نویسنده و تولید محتوا وجود ندارد.
کد خبر:۱۲۶۱۷۲۵
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار