کد خبر:۱۲۶۱۸۰
تلاش غرب براي خروج منافقين از ليست گروهك‌هاي تروريستي

منافقين و جنگ سياه آمريكا عليه ايران

ايالات متحده آمريكا همواره در سياست خارجي خود با چالشي اساسي به نام ايران روبروست، چالشي كه راه‌ حل‌هايي براي آن ديده شده اما اغلب اين موارد از جمله گزينه‌هاي نظامي، جنگ نرم و تحريم اقتصادي با شكست مواجه شده است، اكنون نظريه پردازان غربي در خصوص مقابله با كشورمان به اين نتيجه رسيده اند كه «جنگ سياه» را عليه ايران آغاز كنند.
گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»؛ حدود يك ماه و نيم از اقدام دولت عراق در بيرون راندن منافقين از خاك اين كشور و همچنين تلاش براي تعطيل كردن اردوگاه اشرف مي‌گذرد، در اين ميان شاهد حمايت‌هاي بي چون و چراي كشورهاي غربي بخصوص آمريكا از منافقين هستيم؛ منافقيني كه تا به حال در ليست گروه‌هاي تروريستي قرار داشتند با اين اقدام مسئولان عراقي در زمره انسان‌هايي قرار گرفته‌اند كه حقوقشان تضعيف گرديد.
 
استفاده ابزاري از مسائلي چون حقوق بشر امري است كه آمريكايي‌ها همواره براي رسيدن به منافع خود از آن سود برده‌اند اما چرا آمريكايي‌ها براي ثابت ماندن منافقين در عراق تلاش مي‌كنند، مسئله اي است كه بايد بدان توجه داشت.
 
منافقين همواره پس از انقلاب اسلامي ايران با توافق و همراهي دشمنان انقلاب سعي در ضربه زدن به كشورمان را داشته‌اند تا جايي كه پرونده‌ هشت سال دفاع مقدس در بعد سخت افزاري آن با شكست منافقان در عمليات مرصاد بسته شد و پس از آن نيز منافقين همواره با عمليات تروريستي بخصوص در مناطق مرزي سعي در بر هم زدن امنيت كشورمان را داشته‌اند.
 
اقدام مسئولان عراقي در بيرون كردن مجاهدين منافق از اين كشور مي‌تواند تبعات فراواني براي اين گروهك تروريستي در بر داشته باشد كه حتي ممكن است به منحل شدن اين گروهك بيانجامد، موضوعي كه آمريكايي‌ها از آن اجتناب مي‌كنند؛ چراكه منافقين در سياست جنگ سياه آمريكا عليه ايران به عنوان يك ابزار مهم شناخته مي‌شوند.
 
ايالات متحده همواره در سياست خارجي خود با چالشي اساسي به نام ايران روبروست، چالشي كه راه‌ حل‌هاي فراواني براي آن ديده شده است اما اغلب اين موارد از جمله گزينه‌هاي نظامي، جنگ نرم، تحريم اقتصادي و ... با شكست مواجه شده است، اكنون نظريه پردازان غربي در خصوص مقابله با كشورمان به اين نتيجه رسيده اند كه «جنگ سياه» را عليه ايران آغاز كنند.
 
در همين ارتباط کریم سجادپور‌، کارشناس ایرانی «بنیاد کارنگی» برای صلح بین الملل می‌گوید: به نظر من تفکر حاکم بر این محور شکل گرفته است که نمی توان نسبت به ایران بی‌تفاوت ماند، ولی بمباران و یا اعلان جنگ به ایران نیز به منزله تشدید بسیاری از چالش‌های کنونی در برابر سیاست خارجی آمریکا خواهد بود، با این وضعیت، یک راه‌حل بینابینی و خلاقانه باقی می ماند و آن هم عبارت است از جنگ مخفیانه، خرابکاری و اعمال فشار از طریق اهرم‌های اقتصادی، این جنگ مخفیانه شامل حملات سایبری، ترور و بمب گذاری، و خرابی تأسیسات ایران است، همچنين در عمل ثابت شده که این‌گونه اقدامات نتایج موثرتری نسبت به راهکارهای دیپلماتیک دارند و در حال حاضر، همین عملیات‌های سیاه جایگزین بحث در مورد حمله به تأسیسات اتمی مشکوک این کشور شده است.
 
با اين گفتار سجادپور جايگاه منافقين در سياست خارجه آمريكا كاملا آشكار مي شود، آمريكايي‌ها كه اكنون با اقدام عراق در بيرون راندن منافقين از خاك كشورشان مواجه شده اند قصد دارند كه با اعمال فشار از اين كار جلوگيري كنند؛ چراكه اين عمل ممكن است به حذف منافقين بيانجامد در اين خصوص مقامات ايراني از جمله وزير اطلاعات در چندين مرحله آمادگي خود را براي پذيرفتن توبه اعضاي اين گروهك و انتقالشان به ايران ابراز داشتند امري كه خواست فردي بيشتر اعضاي رده پايين و مياني گروهك منافقين به واسطه فشارهايي كه اين گروهك بر آنها اعمال كرده است نيز هست و اين يعني حذف گروهك منافقين از صفحه روزگار.
 
مسئولان آمريكايي حتي الامكان تلاش دارند كه از اين موضوع جلوگيري كنند اما در قدم بعدي اگر تمامي اين فشارهاي سياسي به عراق پاسخگو نبود سناريو آمريكايي‌ها اسكان منافقين در كشوري در همسايگي ايران است.
 
خبرها حاكي از آن است كه آمريكا كشور آذربايجان را به واسطه نزديكي به ايران براي استقرار منافقين در نظر گرفته است ولي اين امر به موافقت سران اين كشور بستگي دارد؛ مسئله‌اي كه ممكن است باعث ايجاد چالش و شايد منزوي تر شدن اين كشور در ميان همسايگان خود و حتي نظام بين‌الملل نيز شود./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار