کد خبر:۱۲۶۳۴۳
مخترع پارك علم و فناوري آذربايجان شرقي:
علم بدون حمايت به ثروت تبديل نميشود
مخترع پارك علم و فناوري آذربايجان شرقي گفت: تحقق شعار تبديل علم به ثروت بدون حمايت مسئولان از نخبگان ممكن نيست.
مهندس جعفر آقازاده در گفتوگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، حمايت از نخبگان را بخصوص در زمينه مالي راهكار اصلي تبديل علم به ثروت دانست و گفت: با توجه به اينكه توليد انبوه طرح هاي جديد نياز به سرمايه دارد حمايت مالي از نخبگان و اعطاي وام هايي با بازپرداخت طولاني مي تواند در توليد انبوه طرح ها و تبديل آنها به ثروت موثر باشد.
وي افزود: در حال حاضر پارك هاي علم و فناوري اعتباراتي را براي حمايت از شركت هاي دانش بنيان در نظر مي گيرند كه در زمان آغاز كار به آنها تعلق گرفته، ولي پس از اتمام بازپرداخت آن آغاز مي شود كه اين شركت ها در آن زمان براي بازپرداخت با مشكل مواجه مي شوند.
اين مخترع بيان داشت: پروسه توليد طرح تا تبديل آن به ثروت بلند مدت است و به همين دليل بازپرداخت اعتبارات حمايتي در زمان توليد و قبل از آنكه شركت به سود برسد، مشكل ساز است.
آقازاده ادامه داد: به توليد رساندن طرح ها به بودجه هاي زيادي نياز دارد كه مسئولان بايد آن را با بازپرداخت هاي طولاني در اختيار نخبگان قرار دهند.
وي عنوان كرد: البته صندوق مهر امام رضا (ع) نيز وام هايي را به شركت هاي دانش بنيان اختصاص مي دهد، ولي دريافت اين وام نيز به پيگيري هاي زياد و زمانگيري نياز دارد و حتي با وجود اين پيگيري ها تا كنون حتي يك ريال هم به ما پرداخت نشده است.
اين مخترع با اشاره به اينكه بنياد ملي نخبگان نيز حمايت چنداني از مخترعان و برندگان جشنواره هاي كشوري نمي كند، گفت: طرح من در جشنواره كشوري سال 87 عنوان دوم را كسب كرد و با وجود اينكه آرم بنياد ملي نخبگان نيز بر روي لوح تقدير اهدايي جشنواره بود، ولي هيچ حمايتي از سوي اين بنياد نشده است.
آقازاده تصريح كرد: طرح هاي خود را به اين بنياد ارسال كرده ام و با وجود اينكه بايد پس از بررسي 45 روزه وضعيت عضويتم در اين بنياد مشخص شود، ولي پس از گذشت بيش از 2 سال هنوز جواب قطعي نگرفته ام و دفتر نخبگان استان نيز پاسخگو نيست./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.