آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۰۰۶

سرنوشت گندوز با حضور نیازمند در پرسپولیس چه می‌شود؟

پیام نیازمند دروازه‌بان فصل گذشته سپاهان به پرسپولیس پیوست تا ماندن یا نماندن الکسیس گندوز در جمع سرخپوشان در هاله‌ای از ابهام قرار گیرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مسئولان پرسپولیس برای تقویت تیم خود در فصل آتی لیگ برتر فوتبال ایران امروز از پنجمین خرید خود رونمایی کردند تا نشان دهند تیمی قدرتمند را آماده حضور در بیست‌وپنجمین دوره لیگ برتر می‌کنند.

در تازه‌ترین فعالیت نقل‌وانتقالاتی سرخ‌پوشان تهرانی، امروز از پیام نیازمند دروازه‌بان فصل گذشته سپاهان رونمایی شد. او که همراه با طلایی‌پوشان اصفهانی عنوان نایب قهرمانی لیگ را به دست آورده، راهی تهران شد تا این فصل در چارچوب دروازه پرسپولیس قرار بگیرد.

رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در گفت‌وگوی زنده با تلویزیون باشگاه، این خبر را اعلام کرد.

پیش از این رضا شکاری (قرارداد ۲ساله) ، امین کاظمیان (قرارداد سه‌ساله)‌، مجتبی فخریان (قرارداد سه‌ساله) و تیوی بیفوما (قرارداد ۲ساله) نفراتی بودند که در روزهای گذشته به جمع سرخ‌پوشان تهرانی پیوستند.

گفتنی است، این احتمال حضور دارد تا با حضور پیام نیازمند به عنوان سنگربان اول پرسپولیس، گندوز از این تیم جدا شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار